Jan Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu Wadą Saas Fee są te same widoki 3.04 2026 Wielki Piątek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 26 minut temu, Jan napisał: Wadą Saas Fee są te same widoki 3.04 2026 Wielki Piątek Czy to wada 🙂 no nie wiem bo można nimi się upajać bez końca .Choć nie powiem widokowo Valuga ,Obergurgl oraz Zurs w mojej czołówce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu Dzisiaj wolny od pracy dzień i ludzi najechało z dolin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 14 godzin temu, Mitek napisał: GS dzisiaj wzięła GS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Jan napisał: dzisiaj wzięła GS Krótki ten GS i jeszcze sporo roboty żeby było dobrze na takiej narcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 11 godzin temu, Jan napisał: dzisiaj wzięła GS Cześć GS do wzrostu minimum lub lepiej wzrost +5cm i promień ze 20m albo więcej. Im większa różnica w stosunku do SL tym więcej wyjdzie Widzisz co się dzieje czy nie? Masz pomysł jak zaradzić temu wpadaniu głową w skręt? Widzisz jak jazda na SL wypaczyła jej technikę? W środkowej części filmu było troszeczkę lepiej ale później gdy zaczęło być szybciej przyszły problemy wynikające z tego o czym pisałem wcześniej. Zakazać tego ruchu góra dół w takiej amplitudzie. Zakazać przygotowania kija do wbicia a najlepiej w ogóle wbicia przy takiej jeździe na promieniu. Góra niech będzie ułożona frontalnie - może to pomoże na razie ale boję się, że może usztywnić. Zrób coś, żeby nie wypinała tyłka, to często do Pań przemawia. Taka wypięta pozycja bardzo usztywnia kręgosłup, przez co jazda staje się taka gwałtowna przy zmianie kierunku. Ona inicjuje po czym gwałtownie obniżą pozycję głową idąc w kierunku skrętu - to jest spadek z jazdy na SL. Jazda na nartach to ruchy płynne o niedużej amplitudzie a wystarczające. Dziewczyna jest bardzo dobra, fajnie swobodnie manewruje nartami ale warto wskazać na te techniczne niuanse bo pomoże na przyszłość. Pozdro Edytowane 7 minut temu przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 3 minuty temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Widzisz co się dzieje czy nie? Masz pomysł jak zaradzić temu wpadaniu głową w skręt? Widzisz jak jazda na SL wypaczyła jej technikę? W środkowej części filmu było troszeczkę lepiej ale później gdy zaczęło być szybciej przyszły problemy wynikające z tego o czym pisałem wcześniej. Zakazać tego ruchu góra dół w takiej amplitudzie. Zakazać przygotowania kija do wbicia a najlepiej w ogóle wbicia przy takiej jeździe na promieniu. Góra niech będzie ułożona frontalnie - może to pomoże na razie ale boję się, że może usztywnić. Zrób coś, żeby nie wypinała tyłka, to często do Pań przemawia. Taka wypięta pozycja bardzo usztywnia kręgosłup, przez co jazda staje się taka gwałtowna przy zmianie kierunku. Ona inicjuje po czym gwałtownie obniżą pozycję głową idąc w kierunku skrętu - to jest spadek z jazdy na SL. Jazda na nartach to ruchy płynne o niedużej amplitudzie a wystarczające. Dziewczyna jest bardzo dobra, fajnie swobodnie manewruje nartami ale warto wskazać na te techniczne niuanse bo pomoże na przyszłość. Pozdro Dzięki za rady ale pomysłu nie mam, jeździła pół dnia z tutejszym instruktorem (syn gospodyni) i ten ją tylko chwalił więc jakikolwiek moje uwagi nie są brane poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi