mlesik Posted January 23 Share Posted January 23 https://www.instagram.com/reel/DFEHLEOtOJK/?igsh=MTU5Z2N6eWN6dDJmYg== 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 24 Share Posted January 24 Paris znowu niepowodzenie cale szczęcie bez konsekwencji. Odermatt jak zwykle Franio trzeci (jak narazie ) gdyby nie dół trasy było by lepiej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 24 Share Posted January 24 Pinturault paskudny upadek. Coś chyba nie tak z tym narciarstwem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted January 24 Share Posted January 24 8 godzin temu, Paw napisał: Pinturault paskudny upadek. Coś chyba nie tak z tym narciarstwem Alexa szkoda bo dopiero co udzielił wywiadu że w końcu lepiej się czuję. Ech ta dziura w tym miejscu dała się we znaki. Paskudne dzwony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 24 Share Posted January 24 Cześć No dopiero teraz oglądaliśmy - Rybelek nagrał z powtórki. Dziury na lewym... moi zdaniem bardzo słaba sprawa, bardzo niebezpieczna. Jasne, że wąska linia była optymalna ale znaleźć ją na oglądarce jak widać nie było tak łatwo. W każdym razie ciarki były ... Mam wrażenie, że SG jest traktowany jako taki trochę niechciany dodatek - widzieliście ilość ludzi na trybunach... I mam wrażenie, że przygotowanie idzie pod DH - zobaczcie gdzie były grudy.. W każdym razie taka ilość kontuzji jest niedopuszczalna w zawodach tej rangi.... POzdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 25 Share Posted January 25 Ortlieb dzwon i kontuzja. Coś naprawdę jest nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 25 Share Posted January 25 Super zjazd. Suter świetna jazda.......i dużo szczęści z doborem nart. Gutt doskonały przejazd niestety narty nie te, Brignone znowu najlepsza no i zmiana nart doskonała. Sofia najszybsza a druga. Tu serwisanci nie zmienili nart i na płaskim straciła prawie o,5s aby na końcu przegrać z Brignone 0,01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 25 Share Posted January 25 Widziałeś co się stało Vonn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 25 Share Posted January 25 Nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted January 25 Share Posted January 25 Wiem że DNF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 25 Share Posted January 25 37 minut temu, Paw napisał: Wiem że DNF Cześć No właśnie, ale nie wiem co się stało... A w Kizbuchel niespodzianka jak często... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 25 Share Posted January 25 Godzinę temu, Mitek napisał: Widziałeś co się stało Vonn? ominęła bramkę ale się nie przewróciła 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted January 25 Share Posted January 25 4 godziny temu, Mitek napisał: Widziałeś co się stało Vonn? Tam gdzie dzwon miała Ortlieb wpadła w dziurę i ją wywiozło. Bez dzwonu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 26 Share Posted January 26 Brazylia na podium slalomu w Kitzbühel - brawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnwick Posted January 26 Share Posted January 26 7 godzin temu, Jan napisał: Brazylia na podium slalomu w Kitzbühel - brawo Taki z niego Brazylijczyk jak ze mnie dobry piłkarz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted January 26 Author Share Posted January 26 Cze Tak się bawią najlepsi💪. James w akcji. https://www.instagram.com/reel/DFROFRcIFsE/?igsh=MTU5eXN3ZXF1djJ5MA== pozdro 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted January 27 Author Share Posted January 27 Dzieńdobry😀 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 27 Share Posted January 27 Zjechałeś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted January 27 Author Share Posted January 27 5 godzin temu, Chertan napisał: Zjechałeś? Z 10 razy, były problemy bo linie się rozmazały i śnieg był cały niebieski 🙂. Generalnie to 2, może 3 ścianki, reszta trasy super. Pozdro W złym temacie, ale że to Stelvio, to można przymknąć oko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 28 Share Posted January 28 Cześć Stelvio to ch.... ale zawodnik jaki !! Pozdro serdeczne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 28 Share Posted January 28 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Z 10 razy, były problemy bo linie się rozmazały i śnieg był cały niebieski 🙂. Generalnie to 2, może 3 ścianki, reszta trasy super. Pozdro W złym temacie, ale że to Stelvio, to można przymknąć oko. Te linie to się rozmazały z powodu prędkości i wiatru we włosach (tylko nie wiem których 😁). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted January 28 Share Posted January 28 odermatt słabiutko........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 28 Share Posted January 28 Słabiutko nie słabiutko ale w zeszłym sezonie po Kitzbuchel: z Sarrazinem było pysznie jak widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted January 28 Share Posted January 28 https://www.facebook.com/share/v/1TuG7qEruG/?mibextid=wwXIfr a tak w tym roku crawford. odermatt odrobi w drugim gs dzis:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Cześć W pierwszym miał za agresywne ostrzenie, sam się zdziwił, tak wyglądał. A ja oglądam powtórkę DH w Kitzbuhel i przejazdy czołówki. Ale to jest jednak kosmos - jedyne w swoim rodzaju zawody. Pozdro Edited January 28 by Mitek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts