AdrianW Napisano wczoraj o 08:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:35 26 minut temu, Jan napisał: no widzę że temat Zermatt zmierza w stronę świniobicia Zawsze lepsze niż koniobicie 😜 Janie, może taki urok tego forum, że każdy pisze gdzie chce i co chce 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 08:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:54 13 minut temu, AdrianW napisał: Zawsze lepsze niż koniobicie 😜 końską kiełbasa też dobrze smakuje puki co trzymamy kciuki za przemytników z ekipy @filok aby szczęśliwie dotarli na miejsce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu W dniu 1.01.2026 o 23:51, filok napisał: Wiesz jedzie nas 8 konkretnego chłopa więc przez tydzień wcinanie ichnich szpecjałów typu Fondue blado to widzę 🙂 A tak na poważnie to zobaczymy jak to będzie. Znajomy od cateringu zrobił mi rozpiskę z wagą mięsa w potrawie itd. Przetłumaczymy sobie to i pożyjemy zobaczymy Granicę z Szwajcarią będziemy przekraczać w Mäder zawsze można zabrać ze sobą odżywki białkowe, i rąbać dziennie 200g paszy dla sportowców na jednego chłopa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 13 godzin temu, Chertan napisał: A skąd ta firma cateringowa? Bo jedziemy do Francji za tydzień i może by skorzystać. Antoni Klimek Lubomia koło Raciborza 450km do celu 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Godzinę temu, filok napisał: Antoni Klimek Lubomia koło Raciborza 450km do celu 😀 a 3 granica już sforsowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 52 minuty temu, Jan napisał: a 3 granica już sforsowana? Ekipa przemytników melduje sie w Szwajcarii 😀 Dużo strachu a poszło jak po mydle heheh Powiem Wam ze mamy ze sobą swojska cytrynowke z miodem .W 5l baniaku nakleilismy naklejkę na to plyn do spryskiwaczy 😀 Normalnie będzie co jeść i wieczorem lekko sie rozgrzać 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 39 minut temu, filok napisał: Ekipa przemytników melduje sie w Szwajcarii 😀 Dużo strachu a poszło jak po mydle heheh Powiem Wam ze mamy ze sobą swojska cytrynowke z miodem .W 5l baniaku nakleilismy naklejkę na to plyn do spryskiwaczy 😀 Normalnie będzie co jeść i wieczorem lekko sie rozgrzać 😀 Filok nie pitol tylko foty wrzuć 😉 Jak będziesz po stronie włoskiej to jeszcze bardziej dla mnie pożądane fotki🙂 Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) Będziemy po szwajcarskiej w Saas Ground Jak sie dokulamy to będą i fotki 😀 Pozdrowienia od całej ekipy dla Was Edytowane 18 godzin temu przez filok 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 37 minut temu, filok napisał: Jak sie dokulamy to będą i fotki 😀 już Wam tych widoków zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 39 minut temu, filok napisał: Będziemy po szwajcarskiej w Saas Ground Jak sie dokulamy to będą i fotki 😀 Pozdrowienia od całej ekipy dla Was ja tu widzę grupę obiecujących alkoholików 😁😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, grimson napisał: ja tu widzę grupę obiecujących alkoholików 😁😁😁 Strażacy nie piją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 19 minut temu, Jan napisał: Strażacy nie piją Sami koneserzy 😀 Delektujemy sie wieczorami wspominając dobry dzień na deskach 😀 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, filok napisał: Ekipa przemytników melduje sie w Szwajcarii 😀 Dużo strachu a poszło jak po mydle heheh Powiem Wam ze mamy ze sobą swojska cytrynowke z miodem .W 5l baniaku nakleilismy naklejkę na to plyn do spryskiwaczy 😀 Normalnie będzie co jeść i wieczorem lekko sie rozgrzać 😀 Ja w zeszłym roku jadąc do Bormio nie widziałem żywej duszy na granicy A-CH w dwie strony. A tak ze "szmuglerskiej" strony to nie lepiej zabrać spirytus 95% z przeklejonymi etykietami? Ja piję wyłącznie piwo dla zdrowia.😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 18 minut temu, PTT napisał: Ja w zeszłym roku jadąc do Bormio nie widziałem żywej duszy na granicy A-CH w dwie strony. A tak ze "szmuglerskiej" strony to nie lepiej zabrać spirytus 95% z przeklejonymi etykietami? Ja piję wyłącznie piwo dla zdrowia.😊 Ta cytrynowka to już tradycja Oczywiscie na stoku zero alkoholu i tu nie ma wyjątków ale fajnie wieczorem rozprostować nogi i podelektowac sie po obiadokolacji i pośmiać sie z ciekawych sytuacji danego dnia Taki wyjazd tygodniowy ładuje akumulatory na długi czas a spotkanie z kumplami z którymi sie pracowało przez długie lata tylko uprzyjemnia chwilę spędzone na nartach . Na fotce jedziemy na platformie kolejowej przez tunel 20km nowe ciekawe doświadczenie Edytowane 17 godzin temu przez filok 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi