luśka Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Ale czemu odbierać taki napis tylko negatywnie? Na pewno Polacy są najliczniejszą nacją z obcokrajowców jeżdżących do skiresortu więc informacja po polsku może mieć wymiar praktyczny, potem nikt nie powie "nie wiedziałem" przy aferze, a też na pewno nie jest miłe dla obsługi wyciągów wyrzucać ludzi za odkupione karnety, więc lepiej informować za wczasu i uświadamiać ludzi jakie panują zasady I tym optymistycznym akcentem utnijmy tę niepotrzebną dyskusję /czarek/ Nowe Miasto, ale ustrzeliłeś. Znamy się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 661 Created 18 yr Last Reply Feb 10 Top Posters In This Topic 42 30 32 34 Popular Days Dec 10 11 Dec 1 11 Dec 11 11 Jan 2 10 Top Posters In This Topic krzysiek358 42 posts _tomek 30 posts juice 32 posts star 34 posts Popular Days Dec 10 2017 11 posts Dec 1 2009 11 posts Dec 11 2017 11 posts Jan 2 2014 10 posts Popular Posts yukisan February 10 Do godz 12.00 warunki bardzo dobre, potem zbierały się kaszowe odsypy zwłaszcza w dolnych odcinkach. Sporo ludzi, ale wolne miejsca na parkingach były - czyli do fulla daleko. Skorzystałem z wyci brachol February 10 Czyli mogłem jechać dzisiaj do tej CG, a nie do tej co zawsze. Chociaż ludzi też nie było dużo, a nawet bym powiedział, że niewiele jak na ferie dolnośląskie. /czarek/ Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 I tym optymistycznym akcentem utnijmy tę niepotrzebną dyskusję /czarek/ Nowe Miasto, ale ustrzeliłeś. Znamy się? Nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem He, he, pewnie razem do budy chodziliście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
/czarek/ Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 I tym optymistycznym akcentem utnijmy tę niepotrzebną dyskusję /czarek/ Nowe Miasto, ale ustrzeliłeś. Znamy się? Nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem He, he, pewnie razem do budy chodziliście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem He, he, pewnie razem do budy chodziliście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
luśka Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
arky Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cieluÅ› Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raceman Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
/czarek/ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Candy Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
raceman Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
/czarek/ Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
raceman Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... /czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
/czarek/ Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
Ropoh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arky Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
zeberkaa Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
BigMonster Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beti123 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arky Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 20 21 22 23 24 25 26 27 Next Page 25 of 27 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
Recommended Posts