bodex4 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Był ktoś dzisiaj 26.01 Jakie są warunki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 830 - 1230 bez kolejek - max kilkanaście osób za bramkami. Trasy wytrzymały w bardzo dobrym stanie. Czynny tylko dół, bez polany szczytowej. Wiatru brak, teren jest dobrze osłonięty. Ogólnie opcja warta rozważenia na kilka godzin. O 8 dojazd bezproblemowy, choć już powoli kolumna samochodów formowala sie. W każdym razie pewnie lepsza alternatywa niż szczyrkowskie kolejki. Widok na Skrzyczne Trasa czerwona Bar pod dwoma kotami..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JG77 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 830 - 1230 bez kolejek - max kilkanaście osób za bramkami. Trasy wytrzymały w bardzo dobrym stanie. Czynny tylko dół, bez polany szczytowej. Wiatru brak, teren jest dobrze odsłonięty. Ogólnie opcja warta rozważenia na kilka godzin. O 8 dojazd bezproblemowy, choć już powoli kolumna samochodów formowala sie. W każdym razie pewnie lepsza alternatywa niż szczyrkowskie kolejki. Widok na Skrzyczne Trasa czerwona Bar pod dwoma kotami..... Też dzisiaj tam jechałem ale w ostatniej chwili pojechałem prosto na Skolnity bo tydzień temu byłem na Soszowie i też było mało ludzi ,pozdrawiam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodex4 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Dzisiaj na Sosowie zima na całego - śniegu bardzo dużo, lekkie słoneczko, lekki mrozik z rana. Warunki bardzo dobre. Do 11.00 bez kolejki lub z minimalnym czekaniem. przewżnie max. 60% kanap zajetych No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolomeus Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Dzisiaj na Sosowie zima na całego - śniegu bardzo dużo, lekkie słoneczko, lekki mrozik z rana. Warunki bardzo dobre. Do 11.00 bez kolejki lub z minimalnym czekaniem. przewżnie max. 60% kanap zajetych No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. A orczyk u góry był czynny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bodex4 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 A orczyk u góry był czynny ? Nie był. Zresztą w tym roku nie był ani razu uruchomiony.. Bez tego orczyka Ośrodek jest trochę "wtkastrowany" i dlatego koszystamy z genilnych tras w czeskim Karlovie gdzie nawet na nocnej jeździe jest multum tras i prakktycznie zawsze idealne warunki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Dzisiaj do 10 nic takiego się nie działo. Zero przetarć, trasy w 100% przygotowane perfekcyjnie. Nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi, że ludzie jakoś unikają tego ośrodka. Z drugiej strony jestem zadowolony z braku kolejek i ścisku na trasach. Reasumując jeszcze się nie zdarzyło abym był niezadowolony z przygotowania tras ( startuję od otwarcia max 4 godziny jazda na okrągło ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 10 Next Page 9 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bodex4 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 A orczyk u góry był czynny ? Nie był. Zresztą w tym roku nie był ani razu uruchomiony.. Bez tego orczyka Ośrodek jest trochę "wtkastrowany" i dlatego koszystamy z genilnych tras w czeskim Karlovie gdzie nawet na nocnej jeździe jest multum tras i prakktycznie zawsze idealne warunki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Dzisiaj do 10 nic takiego się nie działo. Zero przetarć, trasy w 100% przygotowane perfekcyjnie. Nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi, że ludzie jakoś unikają tego ośrodka. Z drugiej strony jestem zadowolony z braku kolejek i ścisku na trasach. Reasumując jeszcze się nie zdarzyło abym był niezadowolony z przygotowania tras ( startuję od otwarcia max 4 godziny jazda na okrągło ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 10 Next Page 9 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
se7 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 No ale teraz mamy zimę "na godziny", czyli WCZORAJ miekko bo świeży śnieg, DZISIAJ idealnie a JUTRO jak będzie na plusie to pewnie szybko się zdegraduje. Dzisiaj do 10 nic takiego się nie działo. Zero przetarć, trasy w 100% przygotowane perfekcyjnie. Nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi, że ludzie jakoś unikają tego ośrodka. Z drugiej strony jestem zadowolony z braku kolejek i ścisku na trasach. Reasumując jeszcze się nie zdarzyło abym był niezadowolony z przygotowania tras ( startuję od otwarcia max 4 godziny jazda na okrągło ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... se7 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 10 Next Page 9 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
JG77 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super . Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Wczoraj 05.03.2020 Soszów.Warunki bardzo dobre ,po nocnym mrozie stok trzymał się znakomicie do południa ,kapitalna jazda i równie wspaniały słoneczny dzionek ,super .20200305_094822.jpg Ktoś się jutro wybiera? Będę 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A o ktorej otwieraja? 7.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 To trzeba byc na starcie. Nieco to okrutne... ;-) Kwestia przyzwyczajenia. Myślałem jeszcze o Pilsku, bo tam warunki dobre, ale jutro pogoda niepewna, a Soszów niżej może obędzie się bez mgły, sam nie wiem co lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ponoc fajne warunki w jesenikach.... (?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 W/g stacji narciarskiej Soszów ,najnowsza norweska prognoza pogody dla tego regionu przewiduje ok.16 marca obfite opady śniegu i mróz w okolicy -9 st.Cytując ich "nie chowajcie sprzętu "zima wraca ale tym razem prawdziwa. Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
se7 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Dzisiaj to wyglądało raczej jak końcówka, przy tej aurze i braku mrozu będą mieli ciężko dociągnąć do przyszłego weekendu. Mimo wszystko udany dzień. Michał dzięki za wspólną jazdę, Tobie i Twojej córce. Pozdrowienia Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 11 months later... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 10 Next Page 9 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Soszów - Wisła
JG77 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Już teraz na kamerach wygląda na świeżą dostawę śniegu. Jak przymrozi w nocy będzie dobrze jutro. Dzisiaj 2,5g trochę się zmęczyłem na końcu. Pierwsze 1,5g rewelacja. Startowałem o 7,30. Ja tak w czwartek non stop bez kolejek od 8 do 13 a górka jest już jakaś tam ,ze 20 razy obróciłem i też już potem mi się znudziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Pierwszy wpis o Soszowie na SF w tym sozonie. Pozwólcie, że was wyprowadzę z równowagi. Poniedziałek po udanym weekendzie spędzonym ze znajomymi w Beskidzie Małym, było trochę nart na Czarnym Groniu, trochę spacerów po bezludnych szlakach. Zapadła decyzja o przedłużeniu weekendu, żona ma dziś urodziny, więc wybrała , lepiej chyba nie mogła. Nie będę więcej pisał, zdjęcia to lepiej wyrażają. Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 10 Next Page 9 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Wklejanie takich zdjęć powinno być karalne Choć Mitek zaraz napisze, ze mogę się przeprowadzić Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sam wiesz, że byłem niedawno nad tym Twoim bajorem i zimą robi słabe wrażenie . No teraz tak źle nie jest. Zatoka zamarznięta, można na snowkita wskoczyć, widoki ładne. Ja przy okazji zacząłem na skiturach tutaj chodzić i odkryłem, że tutejsze górki są całkiem strome do podejścia. A w lecie będę wrzucał zdjęcia golasów z Chałup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 10 Next Page 9 of 10 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
narciarz_nr2 Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 15.12 2021 - ruszył Soszów. Super - moze będzie długi sezon 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Wybieram się jutro rano tak by być na otwarcie , ktoś może będzie ? Orczyk na samą górę też chodzi , szlakiem też pewnie da się zjechać ⛷️ jest nieźle a że mam wiślańskie wouczery po 60 zeta za cały dzień to trzeba korzystać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dzisiaj kilka godzin z rodziną na Soszowie zaliczone,warunki bardzo dobre korzystałem z okazji że chodził orczyk na górę i kilka razy zjechałem leśnym szlakiem który jest Polsko-Czeską wiele osób nie wie że tam przebiega granica. Wszystkie trasy do godziny 13 w dobrym stanie z lekkimi odsypami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts