lski Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliorlan Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Sema. Kronplatz lub Cortina dAmpezzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 nastaw się na czerwone i zalicz Kronplatz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Najblizej Arabba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Najblizej Arabba. dokładnie po przeciwnej stronie Selly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 25, 2019 Author Share Posted March 25, 2019 nastaw się na czerwone i zalicz Kronplatz Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Po drodze masz Steinach am Brenner. Na 2-3 godz. starczy a stromo jest co widac z autostrady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... do 12stej jest twardo - lodowato. Wybierz trasy schodzące na sam dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny? × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 nastaw się na czerwone i zalicz Kronplatz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Najblizej Arabba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Najblizej Arabba. dokładnie po przeciwnej stronie Selly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 25, 2019 Author Share Posted March 25, 2019 nastaw się na czerwone i zalicz Kronplatz Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Po drodze masz Steinach am Brenner. Na 2-3 godz. starczy a stromo jest co widac z autostrady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... do 12stej jest twardo - lodowato. Wybierz trasy schodzące na sam dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny? × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Najblizej Arabba. dokładnie po przeciwnej stronie Selly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 25, 2019 Author Share Posted March 25, 2019 nastaw się na czerwone i zalicz Kronplatz Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Po drodze masz Steinach am Brenner. Na 2-3 godz. starczy a stromo jest co widac z autostrady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... do 12stej jest twardo - lodowato. Wybierz trasy schodzące na sam dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny? × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
lski Posted March 25, 2019 Author Share Posted March 25, 2019 nastaw się na czerwone i zalicz Kronplatz Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Po drodze masz Steinach am Brenner. Na 2-3 godz. starczy a stromo jest co widac z autostrady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... do 12stej jest twardo - lodowato. Wybierz trasy schodzące na sam dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny? × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
fredowski Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... Po drodze masz Steinach am Brenner. Na 2-3 godz. starczy a stromo jest co widac z autostrady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... do 12stej jest twardo - lodowato. Wybierz trasy schodzące na sam dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny? × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Próbowałem już Kronplatzu,niestety o tej porze zawsze za ciepło i za miękko... do 12stej jest twardo - lodowato. Wybierz trasy schodzące na sam dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny?
Mitek Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Będę na zawodach w Val Gardena w najbliższy weekend,nie za bardzo znam okolice,bo zawsze kończyło się na Val Gardenie,a tym razem chciałbym w ostatni dzień pojechać stamtąd gdzieś niedaleko /kilkadziesiąt kilometrów/ ,do innego ośrodka,gdzie by było twardo,a więc dość wysoko i czarne trasy...Czy bywalcy mogą coś polecić? Cześć' Zostań w gardenie i obczaj czarne warianty pod Langkofelem - maja dobrą wystawę i są dość wysoko. W Dolomitach o tj porze roku będzie ciężko o twardą, która Cię zadowoli bo góra jest zazwyczaj bardziej płaska niż doły - taka rzeźba, taka skała. Możesz spróbować Moeny ale to spory kawałek, trasy niżej ale mają dobrą wystawę - ja bym się nie pchał. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Gdzie niedaleko Val Gardeny?
wojtek pw Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Pozostanie w okolicach Val Gardeny to chyba dobra rada. Natomiast czy pojechać do Moeny to już nie mam pewności czy warto. Najbliższe od Moeny ośrodki to Alpe Lusia z jedną czarną i San Pelegrino - Falcade także tak realnie z jedną czarną z Col Marghetita w dół do San Pellegrino. Czy warto tam jechać będąc nastawionym na czarne trasy ? Odpowiedź jest dla mnie oczywista: Nie. To są miejsca dla początkujących i średniozaawansowanych turystów. Zażyć słońca, zrelaksować się, skorzystać z gastronomii . To jak najbardziej np. w "Snow Thrill" 6 - 10 lat temu robili porządna pizzę i podawali uczciwe bombardino . Jak się nic nie zmieniło to polecam. Ale trudnych tras to tam mało. A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
mlesik Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 A czy Ciampac w Canazei jeszcze będzie czynny? wg mnie będzie czynny. Tylko twardo moze nie byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Przemek Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 18 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Szuma noclegu w miarę rozsądnych kwotach dla 4 osób , w styczniu ,na tydzień w Val gardena lub okolicach . Możecie coś polecić ? Adler spa resort 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts