pawelb91 Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 On to ma mocny łeb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj ponownie "monotonia" u Panów....Marcel i Heniek a później walka o trzecie miejsce. "Zjazd" Pań na niebiesko Włoszki pojechały kapitalnie. Stan stoku ....bez komentarza Wczoraj zjazd Panów w miarę szybko został rozstrzygnięty. Beat Fuez - perfekcyjny zjazd pod każdym aspektem. Zawody bardzo fajne a i widoki przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Dzisiaj ponownie "monotonia" u Panów....Marcel i Heniek a później walka o trzecie miejsce. Pierwszy raz byłem świadkiem komentowania zawodów przez Pana Macieja Bydlińskiego. Wreszcie jest widoczna relacja pomiędzy tym co komentator mówi a wynikiem. U Pana Domańskiego to takie " co innego widzisz a co innego słyszysz" Ewidentnie Pan Maciek wie o czym mówi i świetnie koreluje odchyłki jazdy z wpływem na wynik. Jak dla mnie ma 100% trafne spostrzeżenia. Właściwie tylko się uczyć. Nie zawsze błąd przynosi dużą stratę a czasem nawet korzyść. Przydało by się jeszcze aby "sprzedał" nam więcej zakulisowych "plotek i ploteczek" z kuchni PŚ i będzie super. Na razie jest bardzo dobrze. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Tomi nic dodać nic ująć. Harpia pełna zgoda M Bydliński to ktoś kto zna się na profesjonalnym narciarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 . U Pana Domańskiego to takie " co innego widzisz a co innego słyszysz" Domański to...no zmilczę, pewnego razu przyłapałem go jak słowo w słowo powtarzał (po polsku) komentarz Brytyjczyka, jako swój oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Również bardzo podobał mi się komentarz Bydlińskiego, sporo ciekawych informacji i spostrzeżeń zamiast tradycyjnej ciekawostki o Haugenie i nazwisku po żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Streif juz gotowa ,ale dzisiaj tak sypie i wieje ,ze w Kitz działało raptem kilka wyciągów. Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. PozdroJestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Jestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Faktycznie daleko,do Kitzbuehel mam 15 minut pociagiem,wczoraj podjechalismy na kawe,jakbym tam był w piatek ,to zadzwonie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Feuz, Svindal, Paris to moje typy na dziś. Oczywiście również Austriacy. Ale dla mnie nr 1 to Szwajcar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Brawo Niemcy, trochę mieli szczęścia ale to jest sport. Fajne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Vonn świetna. Sofia ,,fajny '' upadek - poduszka pomogła jej wstać (wyglądało groźnie całe szczęście wszystko OK), Miśka hm... ONA jest niesamowita (szacun mimo, że nie jestem jej fanem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18
paw1 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Tomi nic dodać nic ująć. Harpia pełna zgoda M Bydliński to ktoś kto zna się na profesjonalnym narciarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 . U Pana Domańskiego to takie " co innego widzisz a co innego słyszysz" Domański to...no zmilczę, pewnego razu przyłapałem go jak słowo w słowo powtarzał (po polsku) komentarz Brytyjczyka, jako swój oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Również bardzo podobał mi się komentarz Bydlińskiego, sporo ciekawych informacji i spostrzeżeń zamiast tradycyjnej ciekawostki o Haugenie i nazwisku po żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Streif juz gotowa ,ale dzisiaj tak sypie i wieje ,ze w Kitz działało raptem kilka wyciągów. Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. PozdroJestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Jestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Faktycznie daleko,do Kitzbuehel mam 15 minut pociagiem,wczoraj podjechalismy na kawe,jakbym tam był w piatek ,to zadzwonie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Feuz, Svindal, Paris to moje typy na dziś. Oczywiście również Austriacy. Ale dla mnie nr 1 to Szwajcar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Brawo Niemcy, trochę mieli szczęścia ale to jest sport. Fajne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Vonn świetna. Sofia ,,fajny '' upadek - poduszka pomogła jej wstać (wyglądało groźnie całe szczęście wszystko OK), Miśka hm... ONA jest niesamowita (szacun mimo, że nie jestem jej fanem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 17/18
JackW Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Również bardzo podobał mi się komentarz Bydlińskiego, sporo ciekawych informacji i spostrzeżeń zamiast tradycyjnej ciekawostki o Haugenie i nazwisku po żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Streif juz gotowa ,ale dzisiaj tak sypie i wieje ,ze w Kitz działało raptem kilka wyciągów. Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. PozdroJestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Jestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Faktycznie daleko,do Kitzbuehel mam 15 minut pociagiem,wczoraj podjechalismy na kawe,jakbym tam był w piatek ,to zadzwonie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Feuz, Svindal, Paris to moje typy na dziś. Oczywiście również Austriacy. Ale dla mnie nr 1 to Szwajcar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Brawo Niemcy, trochę mieli szczęścia ale to jest sport. Fajne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Vonn świetna. Sofia ,,fajny '' upadek - poduszka pomogła jej wstać (wyglądało groźnie całe szczęście wszystko OK), Miśka hm... ONA jest niesamowita (szacun mimo, że nie jestem jej fanem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Cześć Jesteś na miejscu? Będę w piątek po południu z ekipą. PozdroJestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Jestem w Skiwelt w Westendorf dzisiaj wyciągi w dużej części stały. Jak sie pogoda nie poprawi to ide w piatek na supergigant.Jak przestanie wiac to raczej na narty W sobote rano wracamy. O ktorej bedziecie w piatek? A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Faktycznie daleko,do Kitzbuehel mam 15 minut pociagiem,wczoraj podjechalismy na kawe,jakbym tam był w piatek ,to zadzwonie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Feuz, Svindal, Paris to moje typy na dziś. Oczywiście również Austriacy. Ale dla mnie nr 1 to Szwajcar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Brawo Niemcy, trochę mieli szczęścia ale to jest sport. Fajne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Vonn świetna. Sofia ,,fajny '' upadek - poduszka pomogła jej wstać (wyglądało groźnie całe szczęście wszystko OK), Miśka hm... ONA jest niesamowita (szacun mimo, że nie jestem jej fanem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
bubol.T Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 A ja wiem... Mój tel 6002490600. Jakby co daj sygnał!. My mieszkamy w Mittershill więc raczej drugi biegun - jak dojadę nie pojadę. Ale może coś się skręci w drodze. Jakby co dzwoń! Serdeczne pozdrowienia Mitek Faktycznie daleko,do Kitzbuehel mam 15 minut pociagiem,wczoraj podjechalismy na kawe,jakbym tam był w piatek ,to zadzwonie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Feuz, Svindal, Paris to moje typy na dziś. Oczywiście również Austriacy. Ale dla mnie nr 1 to Szwajcar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Brawo Niemcy, trochę mieli szczęścia ale to jest sport. Fajne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Vonn świetna. Sofia ,,fajny '' upadek - poduszka pomogła jej wstać (wyglądało groźnie całe szczęście wszystko OK), Miśka hm... ONA jest niesamowita (szacun mimo, że nie jestem jej fanem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność