RobertK Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 http://dzikowiec.inf...ikowcu/219.html Radcomie potwierdź proszę tę rewelację. W niedziele wybierałem się do Zieleńca, ale jeżeli całość Dzika ruszy to niezwłocznie zmienię destynację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 218 Created 11 yr Last Reply 9 yr Top Posters In This Topic 28 20 26 24 Popular Days Nov 6 20 Nov 11 16 Mar 14 12 Mar 11 10 Top Posters In This Topic Tadeusz T 28 posts mig 20 posts Kaem 26 posts radcom 24 posts Popular Days Nov 6 2013 20 posts Nov 11 2013 16 posts Mar 14 2014 12 posts Mar 11 2014 10 posts krzysiek358 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Radcomie potwierdź proszę tę rewelację. W niedziele wybierałem się do Zieleńca, ale jeżeli całość Dzika ruszy to niezwłocznie zmienię destynację jeśli Radek potwierdzi te info, to może i ja bym sie wybrał na Dzikowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... master32 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Mój brat był dzisiaj na treningu GS na Dziku i górna cześć była czynna Zresztą sprawdzcie info na stronie Dzikowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Tadeusz T Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Proponuję parę spraw organizacyjnych: 1. Zmiana tematu wątku na Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka - Chopok 2014 i Dzikowiec 2015 Bardzo proszę adminów o zrobienie poprawki.... 2. Chyba czas założyć listę!!!! Skoro na razie brak odważnych to zaczynam.... Memoriał Niko130 - Dzikowiec 2015 - Lista obecności: 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. 3. 4. 5. Proszę się dopisywać dodając od kiedy do kiedy będziemy... Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Przepraszam, ze nie odpisałem, jednak dopiero co świat przestał się kręcić... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nordic78 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Wlkp rozważa przyjazd...dam znać jak ogarnę temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. negocjowany jest jeszcze wariant od 13.03 w 2 osoby..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... B4ME Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Marek jak termin memoriału przypadnie po 15 marca to przyjade nawet jak zdrowie nie pozwoli to bede tylko oglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sally67 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 To kiedy ten memoriał 6-8 marca, czy 13-15 marca 2015? Serce mocniej mi zabiło po poście Hanki !!! Z nadzieją ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Dla mnie akurat termin jest tym razem obojętny.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Tak się składa, że 14 to jedyny wolny termin. 1 mamy zawody, 7 też, 21 zakończenie, wiec zostaje 14. No chyba, że 28, ale to już na krawędzi. Choć po dzisiejszym dniu wydaje mi się, że śniegu nie braknie... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Tadeusz T Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. ... Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Tadeusz, ja pojadę, będę cały weekend, organizacyjnie też chętnie się w miarę możliwości postaram przyłożyć jeśli będzie okazja. Jestem na zawołanie Radka Ostatnio z B4ME sobie na wyciągu wspominaliśmy Niko, jaki to był ciepły, ale i wymagający Gościu, do którego zawsze można zadzwonić i pogadać, posłuchać. Choć to nie jest przecież tajemnicą Jurek też doskonalał sam siebie wraz z czasem,sam, z nami, widziałem wyraźnie jak zmienia pewne swoje założenia i kierunki na nartach.. To forum Go niosło, wiele tematów bardzo przeżywał, była radość, troska ale i też trochę załamania, niedowierzania. To wychodziło głównie w aucie po drodze, na chłodno. Sądzę, że kto będzie tylko mógł to przyjedzie. Terminarz był dość ruchomy, więc nie ma się co dziwić, że niektórzy Koledzy mają już zaplanowany ten weekend. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 Next Page 9 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
krzysiek358 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Radcomie potwierdź proszę tę rewelację. W niedziele wybierałem się do Zieleńca, ale jeżeli całość Dzika ruszy to niezwłocznie zmienię destynację jeśli Radek potwierdzi te info, to może i ja bym sie wybrał na Dzikowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... master32 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Mój brat był dzisiaj na treningu GS na Dziku i górna cześć była czynna Zresztą sprawdzcie info na stronie Dzikowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Tadeusz T Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Proponuję parę spraw organizacyjnych: 1. Zmiana tematu wątku na Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka - Chopok 2014 i Dzikowiec 2015 Bardzo proszę adminów o zrobienie poprawki.... 2. Chyba czas założyć listę!!!! Skoro na razie brak odważnych to zaczynam.... Memoriał Niko130 - Dzikowiec 2015 - Lista obecności: 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. 3. 4. 5. Proszę się dopisywać dodając od kiedy do kiedy będziemy... Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Przepraszam, ze nie odpisałem, jednak dopiero co świat przestał się kręcić... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nordic78 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Wlkp rozważa przyjazd...dam znać jak ogarnę temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. negocjowany jest jeszcze wariant od 13.03 w 2 osoby..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... B4ME Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Marek jak termin memoriału przypadnie po 15 marca to przyjade nawet jak zdrowie nie pozwoli to bede tylko oglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sally67 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 To kiedy ten memoriał 6-8 marca, czy 13-15 marca 2015? Serce mocniej mi zabiło po poście Hanki !!! Z nadzieją ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Dla mnie akurat termin jest tym razem obojętny.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Tak się składa, że 14 to jedyny wolny termin. 1 mamy zawody, 7 też, 21 zakończenie, wiec zostaje 14. No chyba, że 28, ale to już na krawędzi. Choć po dzisiejszym dniu wydaje mi się, że śniegu nie braknie... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Tadeusz T Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. ... Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Tadeusz, ja pojadę, będę cały weekend, organizacyjnie też chętnie się w miarę możliwości postaram przyłożyć jeśli będzie okazja. Jestem na zawołanie Radka Ostatnio z B4ME sobie na wyciągu wspominaliśmy Niko, jaki to był ciepły, ale i wymagający Gościu, do którego zawsze można zadzwonić i pogadać, posłuchać. Choć to nie jest przecież tajemnicą Jurek też doskonalał sam siebie wraz z czasem,sam, z nami, widziałem wyraźnie jak zmienia pewne swoje założenia i kierunki na nartach.. To forum Go niosło, wiele tematów bardzo przeżywał, była radość, troska ale i też trochę załamania, niedowierzania. To wychodziło głównie w aucie po drodze, na chłodno. Sądzę, że kto będzie tylko mógł to przyjedzie. Terminarz był dość ruchomy, więc nie ma się co dziwić, że niektórzy Koledzy mają już zaplanowany ten weekend. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 Next Page 9 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
master32 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Mój brat był dzisiaj na treningu GS na Dziku i górna cześć była czynna Zresztą sprawdzcie info na stronie Dzikowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz T Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Proponuję parę spraw organizacyjnych: 1. Zmiana tematu wątku na Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka - Chopok 2014 i Dzikowiec 2015 Bardzo proszę adminów o zrobienie poprawki.... 2. Chyba czas założyć listę!!!! Skoro na razie brak odważnych to zaczynam.... Memoriał Niko130 - Dzikowiec 2015 - Lista obecności: 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. 3. 4. 5. Proszę się dopisywać dodając od kiedy do kiedy będziemy... Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Przepraszam, ze nie odpisałem, jednak dopiero co świat przestał się kręcić... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordic78 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Wlkp rozważa przyjazd...dam znać jak ogarnę temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. negocjowany jest jeszcze wariant od 13.03 w 2 osoby..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4ME Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 2.kaem 12 po pół / 15 (jest rezerwacja jednej czwórki dla nas, Tadeusz) Dzwonił Arka - potrzebuje dwójki na 2 noce. Czekamy na potwierdzenia lokalesow z podaniem terminow (Krzysiek, Konrad, Bruner i reszta ekipy), liczę także na tłumy z Wrocławia, Ziemi Lubuskiej i Wielkopolski. Nie wypada wręcz wspominac, że ze Śląska jedzie się na Dzikowiec pewnie ze 3,5 godziny ... Marek jak termin memoriału przypadnie po 15 marca to przyjade nawet jak zdrowie nie pozwoli to bede tylko oglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sally67 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 To kiedy ten memoriał 6-8 marca, czy 13-15 marca 2015? Serce mocniej mi zabiło po poście Hanki !!! Z nadzieją ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Dla mnie akurat termin jest tym razem obojętny.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Tak się składa, że 14 to jedyny wolny termin. 1 mamy zawody, 7 też, 21 zakończenie, wiec zostaje 14. No chyba, że 28, ale to już na krawędzi. Choć po dzisiejszym dniu wydaje mi się, że śniegu nie braknie... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Tadeusz T Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. ... Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Tadeusz, ja pojadę, będę cały weekend, organizacyjnie też chętnie się w miarę możliwości postaram przyłożyć jeśli będzie okazja. Jestem na zawołanie Radka Ostatnio z B4ME sobie na wyciągu wspominaliśmy Niko, jaki to był ciepły, ale i wymagający Gościu, do którego zawsze można zadzwonić i pogadać, posłuchać. Choć to nie jest przecież tajemnicą Jurek też doskonalał sam siebie wraz z czasem,sam, z nami, widziałem wyraźnie jak zmienia pewne swoje założenia i kierunki na nartach.. To forum Go niosło, wiele tematów bardzo przeżywał, była radość, troska ale i też trochę załamania, niedowierzania. To wychodziło głównie w aucie po drodze, na chłodno. Sądzę, że kto będzie tylko mógł to przyjedzie. Terminarz był dość ruchomy, więc nie ma się co dziwić, że niektórzy Koledzy mają już zaplanowany ten weekend. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 Next Page 9 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
mig Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Dla mnie akurat termin jest tym razem obojętny.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Tak się składa, że 14 to jedyny wolny termin. 1 mamy zawody, 7 też, 21 zakończenie, wiec zostaje 14. No chyba, że 28, ale to już na krawędzi. Choć po dzisiejszym dniu wydaje mi się, że śniegu nie braknie... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz T Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 1. Tadeusz T od 12.03 wieczorem do 15.03.2015 2. mig12345 j/w x1 osoba 3. 4. 5. ... Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... arky Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Tadeusz, ja pojadę, będę cały weekend, organizacyjnie też chętnie się w miarę możliwości postaram przyłożyć jeśli będzie okazja. Jestem na zawołanie Radka Ostatnio z B4ME sobie na wyciągu wspominaliśmy Niko, jaki to był ciepły, ale i wymagający Gościu, do którego zawsze można zadzwonić i pogadać, posłuchać. Choć to nie jest przecież tajemnicą Jurek też doskonalał sam siebie wraz z czasem,sam, z nami, widziałem wyraźnie jak zmienia pewne swoje założenia i kierunki na nartach.. To forum Go niosło, wiele tematów bardzo przeżywał, była radość, troska ale i też trochę załamania, niedowierzania. To wychodziło głównie w aucie po drodze, na chłodno. Sądzę, że kto będzie tylko mógł to przyjedzie. Terminarz był dość ruchomy, więc nie ma się co dziwić, że niektórzy Koledzy mają już zaplanowany ten weekend. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 Next Page 9 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
arky Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ludzie kochani zapisujcie się! Szczególnie dziwni mnie całkowity brak mieszkańców pd-zach Polski. Tadek Tadeusz, ja pojadę, będę cały weekend, organizacyjnie też chętnie się w miarę możliwości postaram przyłożyć jeśli będzie okazja. Jestem na zawołanie Radka Ostatnio z B4ME sobie na wyciągu wspominaliśmy Niko, jaki to był ciepły, ale i wymagający Gościu, do którego zawsze można zadzwonić i pogadać, posłuchać. Choć to nie jest przecież tajemnicą Jurek też doskonalał sam siebie wraz z czasem,sam, z nami, widziałem wyraźnie jak zmienia pewne swoje założenia i kierunki na nartach.. To forum Go niosło, wiele tematów bardzo przeżywał, była radość, troska ale i też trochę załamania, niedowierzania. To wychodziło głównie w aucie po drodze, na chłodno. Sądzę, że kto będzie tylko mógł to przyjedzie. Terminarz był dość ruchomy, więc nie ma się co dziwić, że niektórzy Koledzy mają już zaplanowany ten weekend. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 4 5 6 7 8 9 Next Page 9 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts