Gabrik Napisano wczoraj o 06:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:53 Kontuzja Piotra @PSmokprzekreśliła nam styczniową, unikalną okazję jazdy z kimś, kto nie tylko uczy jazdy, będąc w wąskim gronie 1% instruktorów z 4 level CSIA, ale kształtuje systemy szkolenia innych instruktorów. Dzięki Cristiano także otrzymaliśmy szansę spojrzenia na narciarstwo z zupełnie innej perspektywy i wyjazd Flow Up pootwierał kilka szuflad w naszych głowach, więc robimy sequel Flow Up 2! Po kontuzji Piotra już jednak ani śladu, więc dla narciarskiego dyzia i romantyka jak ja, naturalnie wrócił temat Level Up. Logistyka i kalendarz wymagają czasu, ale to zbyt fajna wizja, by nie próbować. https://youtu.be/wQwyXCU1Cgo?si=GMafHAUk1UE5zk72 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cześć. Paweł, więc tak pokrótce bez owijania - planujesz zorganizować dwa wyjazdy szkoleniowe? @PSmok oprócz, że już zdrowy to jest chętny? Zdradzisz jakieś plany/szczegóły?🙂 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 48 minut temu Autor Udostępnij Napisano 48 minut temu 11 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Paweł, więc tak pokrótce bez owijania - planujesz zorganizować dwa wyjazdy szkoleniowe? Flow Up z Cristiano, w odpowiedzi na chęć ubiegłorocznych uczestników, już jest w fazie finałowego dopięcia. 11 godzin temu, AdrianW napisał: @PSmok oprócz, że już zdrowy to jest chętny? Gdyby Piotr nie wyrażał gotowości przylotu i poprowadzenia zajęć, to nie ruszałbym tematu. Ogólnie jak prześledzisz ubiegłoroczny temat, to wyłowisz ciekawą metaforę o strzelaniu z armaty (co zresztą natchnęło mnie na post z Abramsem). Moje doświadczenia edukacyjne mówią co innego. 4 level CSIA (czy inny adekwatny) nie oznacza, że @PSmok będzie uczył kosmiczne trudnych rzeczy. Oznacza pewność otrzymania prostego przekazu, na skomplikowany temat. Otrzymujesz chirurgicznie precyzyjną diagnozę błędu, zamiast rąbania problemu siekierą. 11 godzin temu, AdrianW napisał: Zdradzisz jakieś plany/szczegóły?🙂 Pozdrowienia Relacje z Panami mam bardzo dobre, więc wszystko zależy na co pozwolą okoliczności i co, oraz kiedy realnie da się wprowadzić w życie. Ogólnie na teraz jak w pierwszym zdaniu, spinam wyjazd od 23 stycznia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi