Szabir Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 A tak z innej beczki... czy ktos zna ten model nart ? wygląda mi, że to narty NIE dla idiotów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcel Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 najlepsze jest w srodku, kolejna niespodzianka po odpakowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
at9 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 To są narty gwiazdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsowa Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 [quote name='Szabir']--------------------------------------------------------------------------------------------- opcja +1 dzień we Francji http://www.skiforum....779#post302779 Samochody które jadą +1 dzień ( R oznacza już zabukowany hotel) R 8"VWT5 = Les 2 aples R 9" Opel = Les 2 alpes - 4"Jetta = Val D'Isere - 2"mazda = Val D'Isere - 8" Tranzit = a kto ich tam wie gdzie oni jadą - 4" Bogumiłobus - 4" Rav4 = chyba Chamonix > jedzie bezpośrednio bez noclegu ------------------------------------------------------------------------------------------- dzień wcześniej jedziemy do Chamonix Piter . widzę że Rosoły też tam jadą tylko nie kumam co to znaczy: "jedzie bezpośrednio bez noclegu" pozdro sowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboDymoMan Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 p.s. Oj Oj Oj... czy tak trudno się domyślić? To twardziele, którzy Chuckowi Norrisowi się nie kłaniają! Po prostu wyjeżdżają 12 godzin później od nas, olewają nocleg noc przed Chamonix, a jadą non stop te 15 godzin w autku, rano pkt 8:00 meldują się w kasie pod stokiem i na...ają po białym że hej! Taka nowa wersja "półprzytomnego" narciarza, którego jedno piwko na stoku rozwali zupełnie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm2 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 to ja myslalem ze my tak samo czyli przyjezdzamy rano i od razu na narty wtedy wieczorkiem cos zjesc wtedy nocleg w hotelu i w niedziele do sorlina Użytkownik mm2 edytował ten post 12 listopad 2010 - 18:41 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboDymoMan Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 to ja myslalem ze my tak samo czyli przyjezdzamy rano i od razu na narty wtedy wieczorkiem cos zjesc wtedy nocleg w hotelu i w niedziele do sorlina myśl dalej... z tego co wiem, a wiem na 150%! (albo się mylę równie znacznie), jedziemy tam - nocleg gdzieś w hoteliku, z rana na stoki Chamonix, a potem do auta i jedziemy pić zapoznawcze mleko w Saint Sorlin... ...jak się mylę, to niech ktoś mnie z tego błędnego matrixa wyrwie i wyjaśni co i jak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm2 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 to ja nawet tej wioski nie zdążę zwiedzić no ale w końcu jedziemy na narty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan100 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 z tego co wiem, a wiem na 150%! (albo się mylę równie znacznie), jedziemy tam - nocleg gdzieś w hoteliku, z rana na stoki Chamonix, a potem do auta i jedziemy pić zapoznawcze mleko w Saint Sorlin... ...jak się mylę, to niech ktoś mnie z tego błędnego matrixa wyrwie i wyjaśni co i jak... Dobrze Turbo prawi taki sam jest plan załóg R 8"VWT5 = Les 2 alples R 9" Opel = Les 2 alpes przynajmniej taki stan wiedzy ja również posiadam chyba że kierownictwo coś zmieni w ostatniej chwili bo czasu sporo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 P.S. Nabiliście masę postów w tym temacie. Rekordziści... Oni tak juz drugi rok z rzędu... Litości nie mają... Ale cel mają szczytny - wpis do księgi rekordów tego pana od ciemnego piwa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Witam All, Właśnie wróciliśmy w nocy z pięknego Soelden. Widzę ze nie nudziliście się i żyjecie coraz namiętniej zbliżającym się wyjazdem. Z wątłej wiedzy jaką mam, to są jeszcze wolne miejsca 2 miejsca po Dorin w ap u Ivorego 1 miejsce w ap. u Julity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcel Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Czy Turbocośtam wróci z tej Francji w takim stanie jak przedstawiają to już media ??? Ale jaja. To będzie 150% kalectwa... Ja to Cię normalnie ubóstwiam Maarcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zechar Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 [quote name='Szabir']Witam All, Właśnie wróciliśmy w nocy z pięknego Soelden. Czekamy na piękną relację i foty z wyjazdu do Solden. No może być nawet w innym miejscu na forum. Hi hi u nas też już jest pełno śniegu ( w Opolu ) - czas na biegówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboDymoMan Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Czy Turbocośtam wróci z tej Francji w takim stanie jak przedstawiają to już media ??? Ale jaja. To będzie 150% kalectwa... Ty to się lepiej "czep" swojego faceta! A Turbo da już sobie radę... pomimo licznych kontuzji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsowa Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 zamiast zielonej nocy dla TDM proponuję aby wkupił się w łaski starych wyżeraczy i wypełnił mleczkiem auto którym będzie jechał na spotkanie z bandą świrusków:) - czyli moim:) . nie gwarantuję jednak że wszystko dotrze na miejsce bo jedziemy dzień wcześniej:) taki mam plan i chyba jest on dobry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboDymoMan Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 zamiast zielonej nocy dla TDM proponuję aby wkupił się w łaski starych wyżeraczy i wypełnił mleczkiem auto którym będzie jechał na spotkanie z bandą świrusków:) - czyli moim:) . nie gwarantuję jednak że wszystko dotrze na miejsce bo jedziemy dzień wcześniej:) taki mam plan i chyba jest on dobry? Sowa! Już kupiłem węgiel aktywny... wyczytałem, że przelewając przez niego "jagodziankę" kupioną w drogerii (wystepuje jako paliwo do kuchenek turystycznych) wychodzi produkt czysty i klarowny... może "bukiet" ma nie najładnijeszy, ale zakładam, że "starzy wyżeracze" nie skupiają się nad takimi drobnostkami jak bukiet mleczka.... po drugie z kulturą mi tu proszę! Sam nie jadę! I tak nie mam najlepszej opinii u "połówki"... a Wy tu mnie jeszcze chcecie upodlić na maska:) Użytkownik TurboDymoMan edytował ten post 29 listopad 2010 - 12:17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy74 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 zamiast zielonej nocy dla TDM proponuję aby wkupił się w łaski starych wyżeraczy i wypełnił mleczkiem auto którym będzie jechał na spotkanie z bandą świrusków:) - czyli moim:) . nie gwarantuję jednak że wszystko dotrze na miejsce bo jedziemy dzień wcześniej:) taki mam plan i chyba jest on dobry?No chyba grubo przesadziles hehe ,nie ma takiej ilosci mleka za ktora mozna by tych co czekaja na zielona noc przekupic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Witam All, Właśnie wróciliśmy w nocy z pięknego Soelden. Widzę ze nie nudziliście się i żyjecie coraz namiętniej zbliżającym się wyjazdem. Z wątłej wiedzy jaką mam, to są jeszcze wolne miejsca 2 miejsca po Dorin w ap u Ivorego 1 miejsce w ap. u Julity To nie byloby glupie. Niech tu i tam zostanie pare wolnych miejsc. W taaaakiej grupce narciarzy zdarzy sie, ze zona, kochanka, konkubena czy przyjaciolka bedzie miala objekcje co do wyzej wyminionych polowek. Tam w Sorlin parkow z lawkami nie ma wiec gdzie bidulki maja pojsc? Nie ma tez lokali nocnych wiec gdzie dumni faceci pojda? Kto za? (tymi wolnymi miejscami niech sie uderzy w piersi) (wlasne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEPE_X Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Wspomnień czar 1) taniec po tym jak pozbyliśmy się natręta w zieloną noc... Załączone miniatury Użytkownik PEPE_X edytował ten post 29 listopad 2010 - 21:56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Witam wszystkich Udało mi się wskoczyć na wolne miejce po "dorin" na ten wyjazd, ale mam problem z dojazdem, może ktoś ma lub wie o wolnmym miejcu w samochodzie na ten wyjazd, najlepiej z Rzeszowa lub z Krakowa. Pozdrawiam zapytaj Trinity. Miała do parę dni wstecz miejsca w autokarze z Krakowa. Może znajdzie jeszcze jedno miejsce i Cię upchnie. Swoją drogą szukamy miejsca wśród naszych, coś się znajdzie nie martw się, ale musisz się przypominać. P.S. A dorechowóz pełen ? bo były też tam jakieś roszady ostatnio ? Dorechowóz zgłoś się Użytkownik Szabir edytował ten post 30 listopad 2010 - 09:24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nera Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Patrze na zdjęcia Pepego i na pogode za oknem i juz nie mge sie doczekac wyjazdu po cichu odliczam dni... swoja droga przydałoby sie zaczac siedziec przed komputerem w butach narciarskich zeby troche nogi przyzwyczaic ty przyzwyczajaj nogi a ja ci buty rozjeżdże, będzie jak ta lala...;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zechar Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 z tego co wiem to w apartamencie Karola Ż sa zmiany, będzie nas tam 4 osoby ale co kto i jak nie wiem dokładnie, ja sie do niego dołączyłem i jade Trynitobusem z Krakowa... Tak Tak małe zmiany. Potwierdzam. A mam jedynie taką wiedzę W apartamencie 1. Karol Ż - Jastrzębie Z. 2. Iordi czyli TY 3. od Zechara 4. od Zechara ale to już Karol powinien potwierdzić a snieg sypie i sypie hej Ruszamy dzień wcześniej razem z Szabirem na wspólna jazdę w 2 dolinach ( rezerwacja hotelu zrobiona ) Startujemy z Opola i lecimy przez Niemcy w składzie: 1. Zechar - zecharowóz 2. Karol Ż - zecharowóz 3. od Zechara 1 - zecharowóz 4. od Zechara 2 - zecharowóz :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsowa Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ale Wam zazdroszczę i pozdrawiam wszystkich znajomych!ja już nie jestem tak odważna jak rok temu i pozostaje mi tylko termin w ferie tj. 29.01-13.02. 2011 więc jeśliby coś się udało w tym czasie to ja chętnie! Tylko znajomych? ach te Kelce. bywało się bywało i to często . w winiarni ( na końcu ul Swiętokrzyskiej) na żarkoje - pychota pozdro dla nieznajomej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiaÅ‚a Dama Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ale Wam zazdroszczę i pozdrawiam wszystkich znajomych!ja już nie jestem tak odważna jak rok temu i pozostaje mi tylko termin w ferie tj. 29.01-13.02. 2011 więc jeśliby coś się udało w tym czasie to ja chętnie! Witam koleżankę ferie u nas w tym roku troszkę wcześniej 16.01-30.01 a szkoda bo jak nie praca, to urlop z dziećmi ale zawsze pozostaje zakończenie sezonu Wariaci, podobnie jak dzieci, nie dają za wygraną, dopóki ich życzenie nie zostanie spełnione... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboDymoMan Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 nie dam mu ! miskę albo wiaderko na łeb i się mu na wymiar wyklupie No jak dzieci, kurka jak dzieci... Niby dorośli ludzie... a tak samo niedojrzali jak Turbo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts