damianM75 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Witam. Jeżdżę w miarę dobrze i mam RC4 WC sc 160 cm i na krawędziach jeździ mi się idealnie ale to na naszych stokach a w Alpy mam head ispeed 175 i do szybkiej jazdy są mega ale jak już słabszy warun to już nie czuje komfortu jazdy i też nie idą tak jak fischery na krawędziach. Jaką nartę polecacie co by dawało coś pomiędzy te dwie wyżej wymienione narty. Ja 86kg 176 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Możesz wziąć z heada erace 170cm, z fisza 170ct. Jak chcesz większej stabilności w dłuższych łukach - to te same dechy w 175cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianM75 Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Chciałbym mieć stabilną nartę w dużych prędkościach jaką mam na hedach ale równie sprytna jak moje RC4. Zastanawiam się nad head espeed 170 cm. Lub coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ok, jak sobie upatrzyłeś espeed to kupuj espeed 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi