mlesik Napisano Czwartek o 17:59 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:59 Mam pytanie. Potrzebuje porady. Kupiłem żonie rossignola mastersa 173. Sam jeżdżę na takich samych tylko dłuższych wiec wiem że to zajebista narta. Niedopatrzylem tylko wiązań i są z gripwalkiem. Żadnych innych nart nie mamy z tym wynalazkiem więc dla mnie to jakąś kretyńska nowość. Czy to problem? Płaska podeszwa i wiązanie z gripwalkiem. Byłem w dwóch serwisach i usłyszałem że nie ma żadnego problemu ale dziwnie to wygląda. Przód buta opiera się tylko w jednym miejscu Help. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 18:14 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:14 Jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu j.w., alpejskie buty możesz bezpiecznie wpinać w GW, tylko w drugą stronę to nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi