mlesik Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Mam pytanie. Potrzebuje porady. Kupiłem żonie rossignola mastersa 173. Sam jeżdżę na takich samych tylko dłuższych wiec wiem że to zajebista narta. Niedopatrzylem tylko wiązań i są z gripwalkiem. Żadnych innych nart nie mamy z tym wynalazkiem więc dla mnie to jakąś kretyńska nowość. Czy to problem? Płaska podeszwa i wiązanie z gripwalkiem. Byłem w dwóch serwisach i usłyszałem że nie ma żadnego problemu ale dziwnie to wygląda. Przód buta opiera się tylko w jednym miejscu Help. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu j.w., alpejskie buty możesz bezpiecznie wpinać w GW, tylko w drugą stronę to nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi