Skocz do zawartości

FESTIWAL CARVINGOWY ISTEBNA

tyrpoos_ski

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim 🙂,

Daaawno mnie tutaj nie było, tzn dawno nic nie pisałem, ale… chcialem Was wszystkich bardzo gorąco zaprosić na imprezę narciarską - Festiwal Carvingowy , który organizuje wspólnie z ośrodkiem Złoty Groń w Istebnej. 
Będziemy przypinać każdemu chętnemu Carv do butów, i przez godzinę uczestnicy będą sobie jeździć , testować Carv i próbować uzyskać najwyższe SKI:IQ. I co jest w tym wszystkim fajne to to, że nie trzeba wcale jeździć carvingowo na nartach 🙂

carv od tego sezonu wylicza SKI:IQ również w krótkim skrecie ( smigu )  po muldach i w puchu ( raczej warunki na to nie pozwolą - mam nadzieje ze śnieg się utrzyma )

Złoty Gron zatrzymał operowanie stoku żeby śnieg był na Festiwal i na Święta. 

Bedzie dużo nagród : zestawy Carv , narty Nordica, kamery insta 360, ciuchy, główna nagroda to udział w moim campie we Włoszech, bony do sklepów narciarskich nartywarszawa i narty Kraków.pl, karnety sezonowe. W sumie,  w puli mamy nagród za ponad 60 tys złotych 🙂

będą też testy Nordica , warsztaty z nagrywania filmików, jazdy carvingowej, animacje i zabawy dla dzieci. 

dzisiaj ruszyły zapisy pod linkiem

https://dostartu.pl/zawody-v15361

zapraszam serdecznie

BartekIMG_3342.thumb.jpeg.f59e664fe3b87a53932f100edd0f9748.jpeg

• Like 2