Ewelina Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dzień dobry, zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu konkretnego modelu rękawic narciarskich. Rękawice narciarskie lekki worldcup race ti s speed 2017 Męskie rozmiar 8,5. Zadanie nie łatwe ale chociaż spróbuję, bardzo mi zależy na zakupieniu dokładnie takich. Budę wdzięczna za każdą odpowiedż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Ewelina napisał: Dzień dobry, zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu konkretnego modelu rękawic narciarskich. Rękawice narciarskie lekki worldcup race ti s speed 2017 Męskie rozmiar 8,5. Zadanie nie łatwe ale chociaż spróbuję, bardzo mi zależy na zakupieniu dokładnie takich. Budę wdzięczna za każdą odpowiedż. Pozdrawiam takie ? https://www.skitreff.de/leki-worldcup-race-flex-s-speed-system-skihandschuhe-649802301-085-395875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Jan napisał: takie ? https://www.skitreff.de/leki-worldcup-race-flex-s-speed-system-skihandschuhe-649802301-085-395875 Te mam - bardzo słabe. W porównaniu do starszych - to badziew. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, Marcos73 napisał: Te mam - bardzo słabe. W porównaniu do starszych - to badziew. pozdro do Leki nie mam zaufania, u mnie jedynie Hestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jan napisał: do Leki nie mam zaufania, u mnie jedynie Hestra Były bardzo dobrej jakości, a z kijami Leki to bardzo wygodne rozwiązanie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Jan napisał: do Leki nie mam zaufania, u mnie jedynie Hestra Teraz, Marcos73 napisał: z kijami Leki to bardzo wygodne rozwiązanie. Jedyny powód żeby je kupić - do Hestra im daleko.. z czasem coraz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Jedyny powód żeby je kupić - do Hestra im daleko.. z czasem coraz dalej A Jankowi po kiego grzyba. Nie taniej w kieszeni trzymać? Bez kijków jeździ to jaki sens ma taki wydatek? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi