KrzysiekK Posted May 9 Share Posted May 9 4 godziny temu, Lexi napisał: Różowe?.. 😉 Nie no, to już wolę niebieskie. Ale one mają przedłużony uchwyt. Czyli teoretycznie do jazdy technikami ślizgowymi chwytasz na górze a do carvingu niżej. To jak dla mnie - brać 125. @Adam ..DUCH - a przekrój pręta jest okrągły czy eliptyczny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted May 9 Share Posted May 9 (edited) 45 minut temu, KrzysiekK napisał: Nie no, to już wolę niebieskie. Ale one mają przedłużony uchwyt. Czyli teoretycznie do jazdy technikami ślizgowymi chwytasz na górze a do carvingu niżej. To jak dla mnie - brać 125. @Adam ..DUCH - a przekrój pręta jest okrągły czy eliptyczny? Ale te różowe są WC i już z samego faktu lepiej jeździsz🤪 1 nic niżej nie chwytasz, 2 okrągły. PS katalog producenta (180 w) dla mnie wskazuje 125 a ja wziąłem 120 i jest bardzo ok. To kijki "wyjazdowe" gdzie jadę w przedziale B-N, szkoleniowe mam 125 a tam jest B-W. Temat niższych nieco kijków przerobiłem na CK - wystarczy nieco bardziej zejść N - połączyć NW z kompensacją i jest bardzo dobrze Panie kolego. Waże aby N nie łączyć z pochyleniem tułowia lub garbem. Edited May 9 by Adam ..DUCH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted May 9 Share Posted May 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 9 Share Posted May 9 23 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Kurwus stratus cumulus nimbus. Ja cież nie pierdziele 🙂, toż to alpejczyk z krwi i kości, nie miętką fujarą robiony. Damy rade jeszcze razem poszurać? pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted May 9 Share Posted May 9 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Kurwus stratus cumulus nimbus. Ja cież nie pierdziele 🙂, toż to alpejczyk z krwi i kości, nie miętką fujarą robiony. Damy rade jeszcze razem poszurać? pozdro A języki znasz??? Się q .....ucz🤪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted May 9 Share Posted May 9 Czekaj czekaj jest jeszcze coś do kompletu ale odbiór w grudniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 9 Share Posted May 9 3 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: A języki znasz??? Się q .....ucz🤪 Ja wszystkie znam, a nawet jak nie to i tak się dogadam. Jadę do Włoch, kurwa tu i kurwa tam, - wszyscy wiedza że skręcać się umi nieźle 😉 pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 9 Share Posted May 9 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Co Cię tak wzięło na SL? pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted May 12 Share Posted May 12 W dniu 9.05.2025 o 18:16, Marcos73 napisał: Co Cię tak wzięło na SL? pozdro Jakoś tak łuczki bez spinki....sam wiesz...bujanie bujanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted May 12 Share Posted May 12 9 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Jakoś tak łuczki bez spinki....sam wiesz...bujanie bujanie. Myślę, że ma to drugie dno 😉 pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts