KrzysiekK Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Lexi napisał: Różowe?.. 😉 Nie no, to już wolę niebieskie. Ale one mają przedłużony uchwyt. Czyli teoretycznie do jazdy technikami ślizgowymi chwytasz na górze a do carvingu niżej. To jak dla mnie - brać 125. @Adam ..DUCH - a przekrój pręta jest okrągły czy eliptyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 45 minut temu, KrzysiekK napisał: Nie no, to już wolę niebieskie. Ale one mają przedłużony uchwyt. Czyli teoretycznie do jazdy technikami ślizgowymi chwytasz na górze a do carvingu niżej. To jak dla mnie - brać 125. @Adam ..DUCH - a przekrój pręta jest okrągły czy eliptyczny? Ale te różowe są WC i już z samego faktu lepiej jeździsz🤪 1 nic niżej nie chwytasz, 2 okrągły. PS katalog producenta (180 w) dla mnie wskazuje 125 a ja wziąłem 120 i jest bardzo ok. To kijki "wyjazdowe" gdzie jadę w przedziale B-N, szkoleniowe mam 125 a tam jest B-W. Temat niższych nieco kijków przerobiłem na CK - wystarczy nieco bardziej zejść N - połączyć NW z kompensacją i jest bardzo dobrze Panie kolego. Waże aby N nie łączyć z pochyleniem tułowia lub garbem. Edytowane 10 godzin temu przez Adam ..DUCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 23 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Kurwus stratus cumulus nimbus. Ja cież nie pierdziele 🙂, toż to alpejczyk z krwi i kości, nie miętką fujarą robiony. Damy rade jeszcze razem poszurać? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Kurwus stratus cumulus nimbus. Ja cież nie pierdziele 🙂, toż to alpejczyk z krwi i kości, nie miętką fujarą robiony. Damy rade jeszcze razem poszurać? pozdro A języki znasz??? Się q .....ucz🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Czekaj czekaj jest jeszcze coś do kompletu ale odbiór w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: A języki znasz??? Się q .....ucz🤪 Ja wszystkie znam, a nawet jak nie to i tak się dogadam. Jadę do Włoch, kurwa tu i kurwa tam, - wszyscy wiedza że skręcać się umi nieźle 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Co Cię tak wzięło na SL? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi