KrzysiekK Napisano wczoraj o 09:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:58 4 godziny temu, Lexi napisał: Różowe?.. 😉 Nie no, to już wolę niebieskie. Ale one mają przedłużony uchwyt. Czyli teoretycznie do jazdy technikami ślizgowymi chwytasz na górze a do carvingu niżej. To jak dla mnie - brać 125. @Adam ..DUCH - a przekrój pręta jest okrągły czy eliptyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 10:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:44 (edytowane) 45 minut temu, KrzysiekK napisał: Nie no, to już wolę niebieskie. Ale one mają przedłużony uchwyt. Czyli teoretycznie do jazdy technikami ślizgowymi chwytasz na górze a do carvingu niżej. To jak dla mnie - brać 125. @Adam ..DUCH - a przekrój pręta jest okrągły czy eliptyczny? Ale te różowe są WC i już z samego faktu lepiej jeździsz🤪 1 nic niżej nie chwytasz, 2 okrągły. PS katalog producenta (180 w) dla mnie wskazuje 125 a ja wziąłem 120 i jest bardzo ok. To kijki "wyjazdowe" gdzie jadę w przedziale B-N, szkoleniowe mam 125 a tam jest B-W. Temat niższych nieco kijków przerobiłem na CK - wystarczy nieco bardziej zejść N - połączyć NW z kompensacją i jest bardzo dobrze Panie kolego. Waże aby N nie łączyć z pochyleniem tułowia lub garbem. Edytowane wczoraj o 10:45 przez Adam ..DUCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 11:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 11:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:51 23 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Kurwus stratus cumulus nimbus. Ja cież nie pierdziele 🙂, toż to alpejczyk z krwi i kości, nie miętką fujarą robiony. Damy rade jeszcze razem poszurać? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 12:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:14 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Kurwus stratus cumulus nimbus. Ja cież nie pierdziele 🙂, toż to alpejczyk z krwi i kości, nie miętką fujarą robiony. Damy rade jeszcze razem poszurać? pozdro A języki znasz??? Się q .....ucz🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 12:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:15 Czekaj czekaj jest jeszcze coś do kompletu ale odbiór w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 12:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:20 3 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: A języki znasz??? Się q .....ucz🤪 Ja wszystkie znam, a nawet jak nie to i tak się dogadam. Jadę do Włoch, kurwa tu i kurwa tam, - wszyscy wiedza że skręcać się umi nieźle 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 16:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:16 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Co Cię tak wzięło na SL? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi