tryhp3 Posted February 28 Share Posted February 28 Większość informacji jakie znalazłem dotyczy GOPASS. Tam jest jakieś podstawowe ubezpieczenie, które pokrywa np. interwencje tamtejszych służb na oznakowanych trasach w dniu działania GOPASSu. Pytanie jak to jest na innych obiektach, np. Bachledka Ski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 1 Share Posted March 1 23 godziny temu, tryhp3 napisał: Większość informacji jakie znalazłem dotyczy GOPASS. Tam jest jakieś podstawowe ubezpieczenie, które pokrywa np. interwencje tamtejszych służb na oznakowanych trasach w dniu działania GOPASSu. Pytanie jak to jest na innych obiektach, np. Bachledka Ski? EKUZ + AV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryhp3 Posted March 2 Author Share Posted March 2 @moruniek Co to jest AV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted March 3 Share Posted March 3 https://www.alpenverein.pl/polska 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 3 Share Posted March 3 10 minut temu, cappo napisał: https://www.alpenverein.pl/polska Też mam - dla całej rodziny. Relatywnie tanie i całoroczne od wszelkich aktywności górskich. Oczywiście "normalnych". Podstawowe - dość dobre. Działa w całej EU. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted March 3 Share Posted March 3 na +: - cena - cały rok, nie tylko narty - bardzo wysokie OC - zniżki w schroniskach - pakiet rodzinny +/- : - NNW jest opcja i dostępne tylko w niektórych sekcjach np Katowice - ja w Jańskich po złamaniu kciuka, musiałem wyłożyć kasę i potem wysyłać papierowe dokumenty do Wiednia, wszystko mi zwrócili ale papirologii trochę było Ogólnie oceniam jako bardzo atrakcyjne całoroczne ubezpieczanie, często też mają promocje i jest jeszcze taniej. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts