lobo Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 W Val Gardena sypnęło 140 cm puchu !!! Zwykle zaczyna tam sypać poważniej dopiero w styczniu. Dlaczego jeszcze mnie tam nie ma ?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jescze za wcześnie ! jakby zaczęła się tydzien poźniej byłbym bardziej uradowany ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_ Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 O nie, tylko nie to! Jak przyjdzie tydzień przed Świętami to na Święta bd odwilż ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 z Dolomitow blzko do Karyntii tam takze sypie i ma dalej sypac.bede tam 12-20 grudnia o warunki jestem nie samowicie spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 O nie, tylko nie to! Jak przyjdzie tydzień przed Świętami to na Święta bd odwilż ... :/ Może i tak być ale mam nadzieję że nie u mnie +6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 mnie sie zdaje że poniedziałek,wtorek,środe (następnego tygodnia) przyjdzie zima:D;) www.wetterzentrale.de/topkarten (mas mnóstwo) Zima cholera od połowy następnego tygodnia, dopiero nie umiem tych modeli czytać Użytkownik jark edytował ten post 02 grudzień 2008 - 21:53 scalone posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Na święta odwilż, może nie. Jeśli śnieg zacznie sypać od 15 grudnia 2008, to... na święta wypada odwilż? :confused: Ups... Jeszcze za wcześnie, czyżby miał się sprawdzić grudzień zmieniony z TP, udało im się poprawić, wcześniej zapowidali mrożny i śnieżny, teraz morkty i deszczowy, hmmm, może będzie, mokry deszczowy (już był, no, jeszcze kilka dni taki będzie), teraz zaś śnieżny i mroźny? Tak, napewno tak będzie ... Trochę zawcześnie jeszcze prognozować, na modelach widać ochłodzenie, ale jakie duże i czy z opadami, to nawet prognozy na następny dzień nie są w stanie zagwarantować, na TVNie i TVP i Meteo.Group, zapowidali śnieg i śnieg i śnieg, i jeszcze raz śnieg, a sypało tak konkretnie w sobotę kilka razy, a potem śnieg tylko na mapce u Kreta był... No, oby coś przywiało już w następnym tygodniu... coś śnieżnego z mrozikiem. Użytkownik piotrek88 edytował ten post 02 grudzień 2008 - 22:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trance Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A u mnie dzisiaj były 4 pory roku :p Rano obudziła mnie burza:eek: Jak jechałem do szkoły to zaczął padać deszcz. A jak wracałem to zaczęło SYPAĆ śniegiem i to ostro:D Mieszkam w Skandynawii a dokładnie Szwecja i dla mnie to duże zaskoczenie że tutaj i o tej porze burze:p Przecież mamy GRUDZIEŃ Tą pogodę to już całkiem pokręciło!!:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Jaśle +9 bez słońca u mnie jest chyba najcieplej mam zamiar jechać na narty ale warunki niepewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Kobra, a zacząłeś już jezdzić, czy tak jak ja wyczekujesz zeby dopiero kupić narty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Moze dotrze do nas cos z tego : http://wiadomosci.on...88,12,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Kobra, a zacząłeś już jezdzić, czy tak jak ja wyczekujesz zeby dopiero kupić narty ? Ja mam zamiar kupić sobie narty ale już jezdziłem kilka razy bo wypożyczałem w Zakopanym i w Krynicy, może w sobote kupię Użytkownik kobra edytował ten post 03 grudzień 2008 - 15:04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Na mazurach ochłodziło od wczoraj się o... 10 Stopni Wczoraj było 11 dzis jest 1 na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 U mnie na śląsku wczoraj było +10, dzis jest +3 wiec ochłodzenie jest. Podobno w niedziele moze cos popruszyc a nastepny tydzien to niemalże codzinne opady, no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 u mnie +1 od jutra zacznę prowadzić statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 kurde dziwne... W Hiszpanii śnieżyce we Włoszech też śnieg a Polska o wiele bliżej koła podbiegunowego i lipton... Mógłby przyjść jakiś niż z koła podbiegunowego albo z Grenlandii. Ja cały czas TVN Meteo on i tylko słucham i mnie kur**** bierze jak słysze że We Włoszech po 2,5 m śniegu ja mam to samo................. nówki dragony obok fotela stoją.....,nartki wyostrzone,urlop w zapasie a tu taka lipa...... pozdrawiam sedecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 widzieliscie jak niesamowicie się zmieniły pogody na accuweather ? szkoda ze na gorsze ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 gosciu ale kto ci powiedzial ze klimat jest zniszczony ? :| :confused: Użytkownik jark edytował ten post 04 grudzień 2008 - 08:01 usunąłem cytat z wulgaryzmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 tym wlasnie sie objawia globalne ocieplenie - wszystko sie miesza i to co nie jest tak jak zwykle zdarza sie coraz czesciej - zalecam lekture na temat ochrony środowiska i obecnego stanu atmosfery i emisji np CO2, a nie wypisywanie ze nic sie nie zmieniło -GAWELmiesza to sie ludziom w glowach przez jedna wielka propagande na temat globalnego ocieplenia !!! lepiej otworzcie oczy na inne opinie i badania a nie tylko telewizja telewizja http://www.skiforum....ead.php?t=17523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snieg Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Śnieg najwcześniej zacznie padać w połowie następnego tygodnia ,jeżeli nietypowe jak na tę porę roku układy otrzusną się na wschód, co jest 0 prawdopodobne, bo one w tym rejonie siedzą juz od sierpnia i nawet nie zamierzają uciec. Czyżby ulokowały się już na zawsze? Susza u mnie okropna, mija 42. dzień,kiedy opady nie przekraczają 1 mm w ciągu 24 h. Brawo wyże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 i znów zwrot na gorsze... ... ... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Prognozy jak zwykle sie zmieniły u mnie jest +6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ochłodzenie powinno przyjść w przyszłym tygodniu - tak zapowiada wiekszość portali (stacji TV) i zapewne ruszy znów naśnieżanie tras, pytanie tyl;ko jak długo wytrzyma... żeby tak ponad tydzień to będzie super, bo pewnie większość stacji by wtedy ruszyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin_f1 Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja już nie liczę na przedświąteczny tydzień na nartach bo nawet jak coś sypnie i dośnieżą to z pełnym otwarciem poczekają do świąt a wtedy wiadomo... kupa ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdjakow Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 5 grudzień: w 2007 +21 st.C, w 2001 -9st.C ( w 98r: -6st.C) Ta informacje mozna miedzy bajki wlozyc. 5 XII 2007 w Rzeszowie bylo +6. Nigdzie w kraju w grudniu temperatura nie przekroczyla 20 stopni, rekord to 19.5 o ile pamietam. W styczniu rekord to 17 stopni w Jeleniej Gorze w 1993. Skąt mam wziąć ten Wrf Albo tak jak powiedzial Mateusz, lub testowe wyniki mozesz obejrzec na stronie http://www.gfspl.rootnode.net Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi