Jan Napisano Wtorek o 12:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:56 Godzinę temu, AdrianW napisał: A czemu nie?😉 bo myślałem że będziecie przebijać się wyciągami i trasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Wtorek o 13:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:08 Mega dużo śniegu jest. Ale temperatura do końca tygodnia ma być +. Jest błąd na mapie , F8 to kanapa a nie orczyk🙂 Trasa 107 to taka lekka czerwona według mojej skali. 106 krótka przyjemna niebieska. Trasy w Fieberbrunn są bardziej urozmaicone niż te w Leogang. Trasa 105 to łagodne czerwone lotnisko😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Wtorek o 13:36 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:36 28 minut temu, Jan napisał: bo myślałem że będziecie przebijać się wyciągami i trasami Dla mnie samego realne do zrobienia. Ale dla Żanety to by była katorga. Spora część Fieberbrunn zwiedzona. Trudniejszą i wyższą część odpuszczam na dzisiaj. Zrobię podejście pod nią jak się wybierzemy do Hinterglemm🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 14:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:13 34 minuty temu, AdrianW napisał: Dla mnie samego realne do zrobienia. Ale dla Żanety to by była katorga. Spora część Fieberbrunn zwiedzona. Trudniejszą i wyższą część odpuszczam na dzisiaj. Zrobię podejście pod nią jak się wybierzemy do Hinterglemm🙂 To koniecznie jeszcze raz na Schattberg Ost - dla Ciebie czarna diretissima a reszta może ćwiczyć na górnym wyciągu Limburg z łatwymi niebieskimi trasami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Wtorek o 15:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:29 Godzinę temu, Jan napisał: To koniecznie jeszcze raz na Schattberg Ost - dla Ciebie czarna diretissima a reszta może ćwiczyć na górnym wyciągu Limburg z łatwymi niebieskimi trasami Ja myślałem bardziej o - wjazd na Reiterkogel i później E6 TirolS w dół i tam dokończyć Fieberbrunn 😉 Ale Schattberg Ost też obowiązkowo! A Ty dobry Kubuś jesteś - podpuszczasz z tą czarną 😝 Chociaż z drugiej strony oni chyba wyliczankę robili jak kolory trasom przydzielali więc może ta czarna się niebieską okaże 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 15:38 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:38 1 minutę temu, AdrianW napisał: podpuszczasz z tą czarną tak przypuszczam że powinna być spokojnie do przejechania, po tych opadach nie powinno być lodu ani twardego śniegu a można zrobić kapitalne foty gdzie widać kawałek trasy, potem "przepaść" i domki Saalbach 1000 m niżej filmik znaleziony w necie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Wtorek o 16:35 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:35 (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: tak przypuszczam że powinna być spokojnie do przejechania, po tych opadach nie powinno być lodu ani twardego śniegu a można zrobić kapitalne foty gdzie widać kawałek trasy, potem "przepaść" i domki Saalbach 1000 m niżej filmik znaleziony w necie Na filmach nie widać często tego nachylenia ale rzeczywiście nie wydaje się mega trudna. Bardziej się obawiam długości. Trza by przed południem atakować póki nogi nie zajechane 😉 Pomyślimy 💪 Edytowane Wtorek o 16:44 przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 08:36 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:36 Kto zgadnie?🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 08:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:41 4 minuty temu, AdrianW napisał: Kto zgadnie?🙂 wyprawa na 3 tysiące ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 08:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:52 9 minut temu, Jan napisał: wyprawa na 3 tysiące ? Sztruks na Black Mamba 😉 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 09:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:35 (edytowane) No jest lotnisko 4a😍 przy okazji temperatura. Jeżdżę sam💪 reszta pozuje... Edytowane wczoraj o 09:37 przez AdrianW 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Najszybsza komunikacja na górę 😉 Nie wiem czy startuje jak jest pełna czy o wyznaczonych porach - sprawdzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć. Nowy nabytek...🫣😆 Wczoraj znów straciliśmy kijki. Czarne Leki w z białym paskiem mają wzięcie 😭 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, AdrianW napisał: Cześć. Nowy nabytek...🫣😆 Wczoraj znów straciliśmy kijki. Czarne Leki w z białym paskiem mają wzięcie 😭 Te powinny zostać na dłużej - są bardzo kobiece 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu Godzinę temu, zając napisał: Te powinny zostać na dłużej - są bardzo kobiece 😉 Prawda to😉 Dziś po drugiej stronie - w końcu 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi