Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, AdrianW napisał: A czemu nie?😉 bo myślałem że będziecie przebijać się wyciągami i trasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Mega dużo śniegu jest. Ale temperatura do końca tygodnia ma być +. Jest błąd na mapie , F8 to kanapa a nie orczyk🙂 Trasa 107 to taka lekka czerwona według mojej skali. 106 krótka przyjemna niebieska. Trasy w Fieberbrunn są bardziej urozmaicone niż te w Leogang. Trasa 105 to łagodne czerwone lotnisko😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 28 minut temu, Jan napisał: bo myślałem że będziecie przebijać się wyciągami i trasami Dla mnie samego realne do zrobienia. Ale dla Żanety to by była katorga. Spora część Fieberbrunn zwiedzona. Trudniejszą i wyższą część odpuszczam na dzisiaj. Zrobię podejście pod nią jak się wybierzemy do Hinterglemm🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 34 minuty temu, AdrianW napisał: Dla mnie samego realne do zrobienia. Ale dla Żanety to by była katorga. Spora część Fieberbrunn zwiedzona. Trudniejszą i wyższą część odpuszczam na dzisiaj. Zrobię podejście pod nią jak się wybierzemy do Hinterglemm🙂 To koniecznie jeszcze raz na Schattberg Ost - dla Ciebie czarna diretissima a reszta może ćwiczyć na górnym wyciągu Limburg z łatwymi niebieskimi trasami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: To koniecznie jeszcze raz na Schattberg Ost - dla Ciebie czarna diretissima a reszta może ćwiczyć na górnym wyciągu Limburg z łatwymi niebieskimi trasami Ja myślałem bardziej o - wjazd na Reiterkogel i później E6 TirolS w dół i tam dokończyć Fieberbrunn 😉 Ale Schattberg Ost też obowiązkowo! A Ty dobry Kubuś jesteś - podpuszczasz z tą czarną 😝 Chociaż z drugiej strony oni chyba wyliczankę robili jak kolory trasom przydzielali więc może ta czarna się niebieską okaże 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: podpuszczasz z tą czarną tak przypuszczam że powinna być spokojnie do przejechania, po tych opadach nie powinno być lodu ani twardego śniegu a można zrobić kapitalne foty gdzie widać kawałek trasy, potem "przepaść" i domki Saalbach 1000 m niżej filmik znaleziony w necie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: tak przypuszczam że powinna być spokojnie do przejechania, po tych opadach nie powinno być lodu ani twardego śniegu a można zrobić kapitalne foty gdzie widać kawałek trasy, potem "przepaść" i domki Saalbach 1000 m niżej filmik znaleziony w necie Na filmach nie widać często tego nachylenia ale rzeczywiście nie wydaje się mega trudna. Bardziej się obawiam długości. Trza by przed południem atakować póki nogi nie zajechane 😉 Pomyślimy 💪 Edytowane 18 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Kto zgadnie?🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: Kto zgadnie?🙂 wyprawa na 3 tysiące ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Jan napisał: wyprawa na 3 tysiące ? Sztruks na Black Mamba 😉 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) No jest lotnisko 4a😍 przy okazji temperatura. Jeżdżę sam💪 reszta pozuje... Edytowane 1 godzinę temu przez AdrianW 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu Najszybsza komunikacja na górę 😉 Nie wiem czy startuje jak jest pełna czy o wyznaczonych porach - sprawdzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi