Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, AdrianW napisał: A czemu nie?😉 bo myślałem że będziecie przebijać się wyciągami i trasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Mega dużo śniegu jest. Ale temperatura do końca tygodnia ma być +. Jest błąd na mapie , F8 to kanapa a nie orczyk🙂 Trasa 107 to taka lekka czerwona według mojej skali. 106 krótka przyjemna niebieska. Trasy w Fieberbrunn są bardziej urozmaicone niż te w Leogang. Trasa 105 to łagodne czerwone lotnisko😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Jan napisał: bo myślałem że będziecie przebijać się wyciągami i trasami Dla mnie samego realne do zrobienia. Ale dla Żanety to by była katorga. Spora część Fieberbrunn zwiedzona. Trudniejszą i wyższą część odpuszczam na dzisiaj. Zrobię podejście pod nią jak się wybierzemy do Hinterglemm🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, AdrianW napisał: Dla mnie samego realne do zrobienia. Ale dla Żanety to by była katorga. Spora część Fieberbrunn zwiedzona. Trudniejszą i wyższą część odpuszczam na dzisiaj. Zrobię podejście pod nią jak się wybierzemy do Hinterglemm🙂 To koniecznie jeszcze raz na Schattberg Ost - dla Ciebie czarna diretissima a reszta może ćwiczyć na górnym wyciągu Limburg z łatwymi niebieskimi trasami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: To koniecznie jeszcze raz na Schattberg Ost - dla Ciebie czarna diretissima a reszta może ćwiczyć na górnym wyciągu Limburg z łatwymi niebieskimi trasami Ja myślałem bardziej o - wjazd na Reiterkogel i później E6 TirolS w dół i tam dokończyć Fieberbrunn 😉 Ale Schattberg Ost też obowiązkowo! A Ty dobry Kubuś jesteś - podpuszczasz z tą czarną 😝 Chociaż z drugiej strony oni chyba wyliczankę robili jak kolory trasom przydzielali więc może ta czarna się niebieską okaże 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: podpuszczasz z tą czarną tak przypuszczam że powinna być spokojnie do przejechania, po tych opadach nie powinno być lodu ani twardego śniegu a można zrobić kapitalne foty gdzie widać kawałek trasy, potem "przepaść" i domki Saalbach 1000 m niżej filmik znaleziony w necie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: tak przypuszczam że powinna być spokojnie do przejechania, po tych opadach nie powinno być lodu ani twardego śniegu a można zrobić kapitalne foty gdzie widać kawałek trasy, potem "przepaść" i domki Saalbach 1000 m niżej filmik znaleziony w necie Na filmach nie widać często tego nachylenia ale rzeczywiście nie wydaje się mega trudna. Bardziej się obawiam długości. Trza by przed południem atakować póki nogi nie zajechane 😉 Pomyślimy 💪 Edytowane 43 minuty temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi