C3GLA Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Witam. Zastanawiam się nad kupnem używanej narty dla średnio zaawansowanej osoby, w skali forum mocna 5. Mam do wyboru te dwie narty rossignol pursuit 300 oraz volkl rtm 7.4. Którą lepiej wybrać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Żadnej z tych, a jaką? Polecą Ci koledzy z większym objeżdżeniem. Podaj tylko wiek, wagę, wzrost i priorytety, a jak masz filmik z jazdą, to bardziej ułatwisz sprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 5 godzin temu, Gabrik napisał: Polecą Ci koledzy jestem pewien że znajdą się koledzy, którzy mają coś na zbyciu 6 godzin temu, C3GLA napisał: w skali forum mocna 5. Dla mocnej 5 brał bym te Rossignole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Moim zdaniem, obie te narty są nierozwojowe dla piątki. Szukaj nieco bardziej wymagających, z górnej półki allround / allmountain. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Kilka lat temu miałem volkl 7.4 Przyjemna, skrętna narta. Do pewnego poziomu całkiem spoko. Ale ja jestem średnią 4-ką, więc mocnej piątce może nie dogodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Godzinę temu, RobertKa napisał: Kilka lat temu miałem volkl 7.4 Przyjemna, skrętna narta. Do pewnego poziomu całkiem spoko. Ale ja jestem średnią 4-ką, więc mocnej piątce może nie dogodzić. A jaką masz teraz nartę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Godzinę temu, Gabrik napisał: A jaką masz teraz nartę? Elan slx W fis zieloną, ale dość szybką + AM Salomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 1 godzinę temu, RobertKa napisał: Elan slx W fis zieloną, ale dość szybką + AM Salomona W oznacza woman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 2 minuty temu, Gabrik napisał: W oznacza woman? Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Teraz, RobertKa napisał: Zdecydowanie Jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 7 minut temu, Gabrik napisał: Jaka długość? Zaraz będzie opierd za zaśmiecanie wątku 🤣 157cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 13 minut temu, RobertKa napisał: Zaraz będzie opierd za zaśmiecanie wątku 🤣 157cm To nie zaśmiecanie, tylko poszerzanie horyzontów 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 58 minut temu, RobertKa napisał: Zaraz będzie opierd za zaśmiecanie wątku 🤣 157cm Kto by cię śmiał opierdzielic. Ferra Enzo tez miał damska sl chyba. Ja mam damskie master GS ale jestem spod znaku panny. SL mam męskie. Za twarde. Pozdrawia miekiszon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 6 godzin temu, RobertKa napisał: Kilka lat temu miałem volkl 7.4 Przyjemna, skrętna narta. Do pewnego poziomu całkiem spoko. Ale ja jestem średnią 4-ką, więc mocnej piątce może nie dogodzić. Opis mi pasuje do pursuit… rtl. Jak tylko stałem się słaba piątka kupiłem inne narty, do mocnej czwórki te persjuty pasowały. Długość 156. Jak twoje damskie fis konstrukcja jakby inna, paździerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C3GLA Napisano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Dzięki za odpowiedzi. A co powiecie na te 3 narty? Nordica Doberman spitfire ti z 2015 a druga z 2016 roku oraz scott patrol z 2007. Dwie pierwsze po wypożyczalni krawędzi ok 1.8-2mm, Scott natomiast jest nowy nie używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 55 minut temu, C3GLA napisał: Dzięki za odpowiedzi. A co powiecie na te 3 narty? Nordica Doberman spitfire ti z 2015 a druga z 2016 roku oraz scott patrol z 2007. Dwie pierwsze po wypożyczalni krawędzi ok 1.8-2mm, Scott natomiast jest nowy nie używany. Nordiki na trase, Scott niby obok, choć wąski jak na am. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi