yoss Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Myślenice nie działają, w Laskowej w weekend testy przyszłorocznego sprzętu Salomona, Atomica i Heada. Zawsze to jakaś dodatkowa atrakcja. Może ktoś chętny ? Jak mnie w sobotę przytłoczy ilość ludzi w Kasinie, to nie wykluczam niedzieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 154 Created 15 yr Last Reply 4 yr Top Posters In This Topic 15 10 6 6 Popular Days Feb 21 5 Jan 20 4 Feb 10 4 Oct 16 3 Top Posters In This Topic shuger 15 posts Horas 10 posts top 6 posts misiekkrk 6 posts Popular Days Feb 21 2019 5 posts Jan 20 2010 4 posts Feb 10 2009 4 posts Oct 16 2010 3 posts Chertan Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 W Kasinie na pewno będzie tłum w weekend, chyba że wieczorem. Ja z kolei rozważam Mosorny, mimo sporej odległości. W Laskowej nie byłem. Dużo tam ludzi przyjeżdża? Bo górka wydaje się fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yoss Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 W Kasinie na pewno będzie tłum w weekend, chyba że wieczorem. Ja z kolei rozważam Mosorny, mimo sporej odległości. W Laskowej nie byłem. Dużo tam ludzi przyjeżdża? Bo górka wydaje się fajna. Bywa dużo ludzi i wyciąg bardzo wolny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kubad7 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Nigdy nie czekałem w kolejce do wjazdu jeśli chodzi o Laskową, pod tym względem świetnie. Jest jedno ale...o którym wspomnial yoss. Mianowicie jest to jadący 14 min na górę wyciąg. Górka bardzo fajna i zjazd długi, na końcu można nawet trochę mocniej docisnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kubad7 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Pogoda doskonała, ludzi niewiele, kolejki do wyciągu brak, stok przygotowany idealnie. Wśród nart testowych komórki heada (zarówno sl jak i gs), Salomona (sl), kilka par stockli zarówno sl jak i gs i kupę innych. Co śmieszne, sporo osób jeździ na zdezelowanych nartach z wypozyczalni mimo że pod nosem mają tegoroczne topowe modele za darmo... Ogólnie bardzo małe zainteresowanie testami, można się wyszalec równo. Jeśli ktoś jest chętny na jutro, to zakładam że nie pozaluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 4 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Chertan Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 W Kasinie na pewno będzie tłum w weekend, chyba że wieczorem. Ja z kolei rozważam Mosorny, mimo sporej odległości. W Laskowej nie byłem. Dużo tam ludzi przyjeżdża? Bo górka wydaje się fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoss Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 W Kasinie na pewno będzie tłum w weekend, chyba że wieczorem. Ja z kolei rozważam Mosorny, mimo sporej odległości. W Laskowej nie byłem. Dużo tam ludzi przyjeżdża? Bo górka wydaje się fajna. Bywa dużo ludzi i wyciąg bardzo wolny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kubad7 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Nigdy nie czekałem w kolejce do wjazdu jeśli chodzi o Laskową, pod tym względem świetnie. Jest jedno ale...o którym wspomnial yoss. Mianowicie jest to jadący 14 min na górę wyciąg. Górka bardzo fajna i zjazd długi, na końcu można nawet trochę mocniej docisnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kubad7 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Pogoda doskonała, ludzi niewiele, kolejki do wyciągu brak, stok przygotowany idealnie. Wśród nart testowych komórki heada (zarówno sl jak i gs), Salomona (sl), kilka par stockli zarówno sl jak i gs i kupę innych. Co śmieszne, sporo osób jeździ na zdezelowanych nartach z wypozyczalni mimo że pod nosem mają tegoroczne topowe modele za darmo... Ogólnie bardzo małe zainteresowanie testami, można się wyszalec równo. Jeśli ktoś jest chętny na jutro, to zakładam że nie pozaluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 4 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
kubad7 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Nigdy nie czekałem w kolejce do wjazdu jeśli chodzi o Laskową, pod tym względem świetnie. Jest jedno ale...o którym wspomnial yoss. Mianowicie jest to jadący 14 min na górę wyciąg. Górka bardzo fajna i zjazd długi, na końcu można nawet trochę mocniej docisnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubad7 Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Pogoda doskonała, ludzi niewiele, kolejki do wyciągu brak, stok przygotowany idealnie. Wśród nart testowych komórki heada (zarówno sl jak i gs), Salomona (sl), kilka par stockli zarówno sl jak i gs i kupę innych. Co śmieszne, sporo osób jeździ na zdezelowanych nartach z wypozyczalni mimo że pod nosem mają tegoroczne topowe modele za darmo... Ogólnie bardzo małe zainteresowanie testami, można się wyszalec równo. Jeśli ktoś jest chętny na jutro, to zakładam że nie pozaluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Announcements