zeberkaa Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A możecie mi wytłumaczyć gdzie tam jest parking? Załóżmy że przejeżdżam od strony Rzeczki, mijam wjazd w lewo na schronisko Orzeł, kończy się Rzeczka, zaczyna Sokolec, droga prowadzi w dół i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Najprostsze rozwiązanie, jakie przychodzi do głowy, to parkowanie na parkingu Górnika i zjechanie kawałek drogą lub wzdłuż drogi w dół w kierunku Sokolca aż do początku wyciągu. A powrót też w dół ale od schroniska Orzeł prosto na przełęcz. Z Górnika można też podejść do Orła pod górkę, świetna rozgrzewka, jest dość blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A! czyli obiekt nie ma po prostu swojego parkingu. Znam parkingi w Rzeczce ale ponieważ na stronach wyciągu zawsze pojawiała się informacja o parkingu , myślałam ze maja takowy ale nie mogłam się dopatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Przecież jest parking bezpośrednio przy wyciągu. Z drogi zjeżdża się w lewo i już... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiespol Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Przecież jest parking bezpośrednio przy wyciągu. Z drogi zjeżdża się w lewo i już... Pozdrawiam, radcom W tym sezonie został jeszcze poszerzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Najprostsze rozwiązanie, jakie przychodzi do głowy, to parkowanie na parkingu Górnika i zjechanie kawałek drogą lub wzdłuż drogi w dół w kierunku Sokolca aż do początku wyciągu. A powrót też w dół ale od schroniska Orzeł prosto na przełęcz. Z Górnika można też podejść do Orła pod górkę, świetna rozgrzewka, jest dość blisko To wcale nie jest dobra opcja. Parking o ktorym mówisz jest płatny i usytuowany 5-10 minut spacerkiem z nartami na plecach. 50 metrów poniżej przełęczy i zjazdu w kierunku schroniska Orzeł, jadąc w stronę Sokolca po lewej stronie znajduke się bezpłatny parking usytuowany bezpośrednio przy wyciągu Sokolec. Został on w tym roku poszerzony i jest regularnie odśnieżany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ło, ho, ho, no to wtedy na pewno trafię bo nie uśmiecha mi się pedałować z Rzeczki. W śnieżne wolne dni potrafi tam być dość tłoczno niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wkrótce zamontujemy znaki ułatwiające wjazd na nasz parking =) To jak wszyscy się dowiedzą o tym parkingu, to cienko będzie z wolnym miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Rzeczka-Stacja Narciarska Przełęcz Sokola Ski ...Ponad 3,5 km tras zjazdowych,.... Skąd, jak, gdzie? Parkingi: ok.150 miejsc parkingowych pod dolną stacją wyciągu. I oby po pierwszych solidnych opadach nie skurczył się do 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To pakuję dechy i w sobotę jestem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Oj tam, oj tam, sie wie że wszechno z dymem poszło Czepliwa jestem, fakt ale to tak od urodzenia choć staram się jak mogę żeby nie. No ale jak na własnych girach to teraz skup się i powiedz - ile razy trzeba jednym i tym samym wyciągiem w górę podjechać żeby te 3,5 km zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Dla mnie też to jakieś bajki, jak naliczycie 1km to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. Obecnie stosowane znakowanie/liczenie tras, przyszło do nas z Czech. To właśnie Czesi stawiają siatki rozgraniczające górkę na wąskie (25-50 metrów) pasy traktując to jako oddzielną trasę. Suma tych pojedynczych tras daje liczbę ogółu, czyli dużo. Nie istotne jest przy tym iloma wyciągami wjeżdżamy na górę. U nas, dawniej nikt nie rozgraniczał górki na poszczególne trasy i jeździło się szeroko jak kto lubił. Ale wtedy nie było też ratraków, oświetlenie było rzadkością a z armat to strzelali na wiwat. Dzisiaj jest inaczej. Wszystko poukładane, pomierzone i wyeksponowane. To co jest fajne na Przełęczy Sokolej Ski, to właśnie to, że jest szeroko. I nawet jak wyznaczono sześć tras to są one szerokości min. 50 metrów. Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Wg mnie to jest najlepsze miejsce na nartowanie w Rzeczce chyba poza ekspozycją. Jeżdziłem tam z 10 lat temu wyciąg konczył się na takiej biezni gumowej jak do skoku w dal drzewiej bywały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. ...... A no męczę. No bo tak. Nie twierdzę że górka jest zła, nie twierdzę że nie można się na niej świetnie bawić, być możne faktycznie takie trendy w podawaniu kilometrażu ale właśnie dla tego że znam ten stok i nie raz własnymi giczałami właśnie przedreptałam to wiem że taka informacja o długości tras może niezdrowo rozbudzić wyobraźnię. Przy takiej informacji dawny Potoczek to mały pikuś, że o Dzikowcu nie wspomnę. Chyba brakuje mi ujednoliconych informacji o poszczególnych ośrodkach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
buczek5 Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Najprostsze rozwiązanie, jakie przychodzi do głowy, to parkowanie na parkingu Górnika i zjechanie kawałek drogą lub wzdłuż drogi w dół w kierunku Sokolca aż do początku wyciągu. A powrót też w dół ale od schroniska Orzeł prosto na przełęcz. Z Górnika można też podejść do Orła pod górkę, świetna rozgrzewka, jest dość blisko To wcale nie jest dobra opcja. Parking o ktorym mówisz jest płatny i usytuowany 5-10 minut spacerkiem z nartami na plecach. 50 metrów poniżej przełęczy i zjazdu w kierunku schroniska Orzeł, jadąc w stronę Sokolca po lewej stronie znajduke się bezpłatny parking usytuowany bezpośrednio przy wyciągu Sokolec. Został on w tym roku poszerzony i jest regularnie odśnieżany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ło, ho, ho, no to wtedy na pewno trafię bo nie uśmiecha mi się pedałować z Rzeczki. W śnieżne wolne dni potrafi tam być dość tłoczno niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wkrótce zamontujemy znaki ułatwiające wjazd na nasz parking =) To jak wszyscy się dowiedzą o tym parkingu, to cienko będzie z wolnym miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Rzeczka-Stacja Narciarska Przełęcz Sokola Ski ...Ponad 3,5 km tras zjazdowych,.... Skąd, jak, gdzie? Parkingi: ok.150 miejsc parkingowych pod dolną stacją wyciągu. I oby po pierwszych solidnych opadach nie skurczył się do 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To pakuję dechy i w sobotę jestem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Oj tam, oj tam, sie wie że wszechno z dymem poszło Czepliwa jestem, fakt ale to tak od urodzenia choć staram się jak mogę żeby nie. No ale jak na własnych girach to teraz skup się i powiedz - ile razy trzeba jednym i tym samym wyciągiem w górę podjechać żeby te 3,5 km zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Dla mnie też to jakieś bajki, jak naliczycie 1km to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. Obecnie stosowane znakowanie/liczenie tras, przyszło do nas z Czech. To właśnie Czesi stawiają siatki rozgraniczające górkę na wąskie (25-50 metrów) pasy traktując to jako oddzielną trasę. Suma tych pojedynczych tras daje liczbę ogółu, czyli dużo. Nie istotne jest przy tym iloma wyciągami wjeżdżamy na górę. U nas, dawniej nikt nie rozgraniczał górki na poszczególne trasy i jeździło się szeroko jak kto lubił. Ale wtedy nie było też ratraków, oświetlenie było rzadkością a z armat to strzelali na wiwat. Dzisiaj jest inaczej. Wszystko poukładane, pomierzone i wyeksponowane. To co jest fajne na Przełęczy Sokolej Ski, to właśnie to, że jest szeroko. I nawet jak wyznaczono sześć tras to są one szerokości min. 50 metrów. Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Wg mnie to jest najlepsze miejsce na nartowanie w Rzeczce chyba poza ekspozycją. Jeżdziłem tam z 10 lat temu wyciąg konczył się na takiej biezni gumowej jak do skoku w dal drzewiej bywały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. ...... A no męczę. No bo tak. Nie twierdzę że górka jest zła, nie twierdzę że nie można się na niej świetnie bawić, być możne faktycznie takie trendy w podawaniu kilometrażu ale właśnie dla tego że znam ten stok i nie raz własnymi giczałami właśnie przedreptałam to wiem że taka informacja o długości tras może niezdrowo rozbudzić wyobraźnię. Przy takiej informacji dawny Potoczek to mały pikuś, że o Dzikowcu nie wspomnę. Chyba brakuje mi ujednoliconych informacji o poszczególnych ośrodkach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Rzeczka-Stacja Narciarska Przełęcz Sokola Ski ...Ponad 3,5 km tras zjazdowych,.... Skąd, jak, gdzie? Parkingi: ok.150 miejsc parkingowych pod dolną stacją wyciągu. I oby po pierwszych solidnych opadach nie skurczył się do 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To pakuję dechy i w sobotę jestem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Oj tam, oj tam, sie wie że wszechno z dymem poszło Czepliwa jestem, fakt ale to tak od urodzenia choć staram się jak mogę żeby nie. No ale jak na własnych girach to teraz skup się i powiedz - ile razy trzeba jednym i tym samym wyciągiem w górę podjechać żeby te 3,5 km zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Dla mnie też to jakieś bajki, jak naliczycie 1km to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. Obecnie stosowane znakowanie/liczenie tras, przyszło do nas z Czech. To właśnie Czesi stawiają siatki rozgraniczające górkę na wąskie (25-50 metrów) pasy traktując to jako oddzielną trasę. Suma tych pojedynczych tras daje liczbę ogółu, czyli dużo. Nie istotne jest przy tym iloma wyciągami wjeżdżamy na górę. U nas, dawniej nikt nie rozgraniczał górki na poszczególne trasy i jeździło się szeroko jak kto lubił. Ale wtedy nie było też ratraków, oświetlenie było rzadkością a z armat to strzelali na wiwat. Dzisiaj jest inaczej. Wszystko poukładane, pomierzone i wyeksponowane. To co jest fajne na Przełęczy Sokolej Ski, to właśnie to, że jest szeroko. I nawet jak wyznaczono sześć tras to są one szerokości min. 50 metrów. Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Wg mnie to jest najlepsze miejsce na nartowanie w Rzeczce chyba poza ekspozycją. Jeżdziłem tam z 10 lat temu wyciąg konczył się na takiej biezni gumowej jak do skoku w dal drzewiej bywały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. ...... A no męczę. No bo tak. Nie twierdzę że górka jest zła, nie twierdzę że nie można się na niej świetnie bawić, być możne faktycznie takie trendy w podawaniu kilometrażu ale właśnie dla tego że znam ten stok i nie raz własnymi giczałami właśnie przedreptałam to wiem że taka informacja o długości tras może niezdrowo rozbudzić wyobraźnię. Przy takiej informacji dawny Potoczek to mały pikuś, że o Dzikowcu nie wspomnę. Chyba brakuje mi ujednoliconych informacji o poszczególnych ośrodkach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 To pakuję dechy i w sobotę jestem... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Oj tam, oj tam, sie wie że wszechno z dymem poszło Czepliwa jestem, fakt ale to tak od urodzenia choć staram się jak mogę żeby nie. No ale jak na własnych girach to teraz skup się i powiedz - ile razy trzeba jednym i tym samym wyciągiem w górę podjechać żeby te 3,5 km zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Dla mnie też to jakieś bajki, jak naliczycie 1km to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. Obecnie stosowane znakowanie/liczenie tras, przyszło do nas z Czech. To właśnie Czesi stawiają siatki rozgraniczające górkę na wąskie (25-50 metrów) pasy traktując to jako oddzielną trasę. Suma tych pojedynczych tras daje liczbę ogółu, czyli dużo. Nie istotne jest przy tym iloma wyciągami wjeżdżamy na górę. U nas, dawniej nikt nie rozgraniczał górki na poszczególne trasy i jeździło się szeroko jak kto lubił. Ale wtedy nie było też ratraków, oświetlenie było rzadkością a z armat to strzelali na wiwat. Dzisiaj jest inaczej. Wszystko poukładane, pomierzone i wyeksponowane. To co jest fajne na Przełęczy Sokolej Ski, to właśnie to, że jest szeroko. I nawet jak wyznaczono sześć tras to są one szerokości min. 50 metrów. Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Wg mnie to jest najlepsze miejsce na nartowanie w Rzeczce chyba poza ekspozycją. Jeżdziłem tam z 10 lat temu wyciąg konczył się na takiej biezni gumowej jak do skoku w dal drzewiej bywały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. ...... A no męczę. No bo tak. Nie twierdzę że górka jest zła, nie twierdzę że nie można się na niej świetnie bawić, być możne faktycznie takie trendy w podawaniu kilometrażu ale właśnie dla tego że znam ten stok i nie raz własnymi giczałami właśnie przedreptałam to wiem że taka informacja o długości tras może niezdrowo rozbudzić wyobraźnię. Przy takiej informacji dawny Potoczek to mały pikuś, że o Dzikowcu nie wspomnę. Chyba brakuje mi ujednoliconych informacji o poszczególnych ośrodkach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski
MarioJ Napisano 26 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Żeś się kobieto czepialska zrobiła. Chyba wszystkie krzaki z kurtki już wyrwałaś. Spokojnie jest te 3,5 kilosa tras. "Własnemi girami" przeszedłem. I jak się wiara nauczy parkować, to się upchnie... Pozdrawiam, radcom Dla mnie też to jakieś bajki, jak naliczycie 1km to już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. Obecnie stosowane znakowanie/liczenie tras, przyszło do nas z Czech. To właśnie Czesi stawiają siatki rozgraniczające górkę na wąskie (25-50 metrów) pasy traktując to jako oddzielną trasę. Suma tych pojedynczych tras daje liczbę ogółu, czyli dużo. Nie istotne jest przy tym iloma wyciągami wjeżdżamy na górę. U nas, dawniej nikt nie rozgraniczał górki na poszczególne trasy i jeździło się szeroko jak kto lubił. Ale wtedy nie było też ratraków, oświetlenie było rzadkością a z armat to strzelali na wiwat. Dzisiaj jest inaczej. Wszystko poukładane, pomierzone i wyeksponowane. To co jest fajne na Przełęczy Sokolej Ski, to właśnie to, że jest szeroko. I nawet jak wyznaczono sześć tras to są one szerokości min. 50 metrów. Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Drutobrody Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Wg mnie to jest najlepsze miejsce na nartowanie w Rzeczce chyba poza ekspozycją. Jeżdziłem tam z 10 lat temu wyciąg konczył się na takiej biezni gumowej jak do skoku w dal drzewiej bywały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. ...... A no męczę. No bo tak. Nie twierdzę że górka jest zła, nie twierdzę że nie można się na niej świetnie bawić, być możne faktycznie takie trendy w podawaniu kilometrażu ale właśnie dla tego że znam ten stok i nie raz własnymi giczałami właśnie przedreptałam to wiem że taka informacja o długości tras może niezdrowo rozbudzić wyobraźnię. Przy takiej informacji dawny Potoczek to mały pikuś, że o Dzikowcu nie wspomnę. Chyba brakuje mi ujednoliconych informacji o poszczególnych ośrodkach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski
radcom Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. Obecnie stosowane znakowanie/liczenie tras, przyszło do nas z Czech. To właśnie Czesi stawiają siatki rozgraniczające górkę na wąskie (25-50 metrów) pasy traktując to jako oddzielną trasę. Suma tych pojedynczych tras daje liczbę ogółu, czyli dużo. Nie istotne jest przy tym iloma wyciągami wjeżdżamy na górę. U nas, dawniej nikt nie rozgraniczał górki na poszczególne trasy i jeździło się szeroko jak kto lubił. Ale wtedy nie było też ratraków, oświetlenie było rzadkością a z armat to strzelali na wiwat. Dzisiaj jest inaczej. Wszystko poukładane, pomierzone i wyeksponowane. To co jest fajne na Przełęczy Sokolej Ski, to właśnie to, że jest szeroko. I nawet jak wyznaczono sześć tras to są one szerokości min. 50 metrów. Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drutobrody Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Tam jest osiemnaście hektarów. Naprawdę jest po czym jeździć i każdy znajdzie coś dla siebie... Wg mnie to jest najlepsze miejsce na nartowanie w Rzeczce chyba poza ekspozycją. Jeżdziłem tam z 10 lat temu wyciąg konczył się na takiej biezni gumowej jak do skoku w dal drzewiej bywały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Łoj męczysz Kobito. ...... A no męczę. No bo tak. Nie twierdzę że górka jest zła, nie twierdzę że nie można się na niej świetnie bawić, być możne faktycznie takie trendy w podawaniu kilometrażu ale właśnie dla tego że znam ten stok i nie raz własnymi giczałami właśnie przedreptałam to wiem że taka informacja o długości tras może niezdrowo rozbudzić wyobraźnię. Przy takiej informacji dawny Potoczek to mały pikuś, że o Dzikowcu nie wspomnę. Chyba brakuje mi ujednoliconych informacji o poszczególnych ośrodkach narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Zapraszamy do przeczytania artykułu https://www.facebook...&type=1 Dziękuję, nie mam profilu na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 2 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
zeberkaa Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Frustrujące to strasznie. Dziś rano na blokhausie +9°C. A w Kluszkowcach jeżdżą, w Białce jeżdżą pełnowymiarowo. Małżonka wywalili na zaległy urlop, mogło być fajnie. A tymczasem tropienie śniegu po sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyniu Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 I jakieś newsy są? Trochę mrozu było i lekko śnieżek spadł - są jakies szanse na otwarcie w styczniu? A i może stronka powstała z mapką tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 prognozy nie są za ciekawe - po weekendzie znowu ma być cieplej i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyniu Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W końcu jest zimno i śnieg spadł. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chlopaki walcza dzien i noc aby nasniezyc trasy. Ponizej fotka z wczorajszego wieczora: https://www.facebook...&type=1 Czekamy na ofcjalne info o terminie otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i jest oficjalnie na fb jutro zaczynają, od jazdy nocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 dajcie znać jak tam warunku - planuję przyjechać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A dajcie jakieś info dla ortodoksyjnych bezFEJSowców proszę. Na stronie orła zaledwie cennik i kamerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi