Segal Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Żartujecie prawda? Wydaje się być znaczną różnica między mieć 5 cm pod stopą a nie mieć. Aczkolwiek nie wiem , czy te 5 cm stanowi różnicę podczas jazdy, w różnych warunkach - śnieg - lód. PS. Żadna z tych par nart nie pasuje mi ani do kurtki ani do lakieru paznokci u stóp A gdzie tam mowa o 5 cm? To jest szerokość w milimetrach przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 59 Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 5 5 4 9 Popularne dni 28 Mar 21 1 Kwi 16 27 Mar 7 Top użytkownicy w tym temacie nikon255 5 odpowiedzi Segal 5 odpowiedzi figozmakiem 4 odpowiedzi .Beata. 9 odpowiedzi Popularne dni 28 Mar 2019 21 odpowiedzi 1 Kwi 2019 16 odpowiedzi 27 Mar 2019 7 odpowiedzi Segal Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 PS. Żadna z tych par nart nie pasuje mi ani do kurtki ani do lakieru paznokci u stóp Jest jeszcze opcja zestawić kolorystycznie z butami. Niektóre kobiety baaaaaaardzo na to patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 bierz czerwone - najszybsze albo zielone - fajnie kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moim zdaniem z tych wszystkich technicznie najlepsze my turn 68. Niektore z podanych to narty z pianka montazowa w srodku zamiast rdzenia drewnianego A faktycznie, nie przeanalizowałam nart pod tym względem... rozumiem, że narty piankowe są niefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adaś, jeśli trafią się używki bez przejść życiowych, to czemu nie... ktoś kupuje narty i okazuje się po sezonie lub dwóch, że to jednak nie te ( i obym to nie była ja ) i je sprzedaje... cena niższa, stan dobry - to cyk myślę, że po co przepłacać...Będzie więcej kasy dla stokowego naukowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ady wybrałam do wyboru z wybranych 1.- odpada, Elany 2.- Fischer Pro Mt Pulse, 155 3.- Volkl Flair 75, 153 Oraz 4.- Fischer Trinity, 155 5.- Fischer My Turn 68 lub 72 lub 73, 155 6.- Volkl Flair 73 tudzież 76, 153 Taka sytuacja... będę polować, z naciskiem na? Zaznaczając, iż to nie jest narta docelowa, pewnie będę miała tyle nart, co par butów...do biegania I to nie jest prima a'prilis Fajnego dnia! A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm. https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Oczywiście, że nie. Te narty nigdzie nie są wystawione na sprzedaż a wspomniałem o nich z okazji Twoich rozterek Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem narty eksperckiej. Przeanalizuj dokładnie katalogi firm dla juniorów i zobaczysz, że w tej grupie jest najmniej marketingu. Nie ma szerokiej oferty. Są albo podstawowe i słabe narty albo porządne konstrukcje. Marketingowych wypełniaczy właściwie nie ma. Od wielu lat piszę, że dla lekkiej kobiety nie ma lepszego wyboru jak juniorska SL. ( o ile to ma być SL) To najwyższej możliwej jakości konstrukcja za sensowne pieniądze. Damskie tektury często są droższe a jakościowy odpowiednik kosztuje przynajmniej 2 razy więcej. Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. p.s. Nina za tydzień będzie pełnoletnia Gdybym chciał Ci wcisnąć narty to mam także do sprzedania ELAN GSX Master 180cm / 21,2m Mało używane. Bezwypadkowe. Okazja. Igła. Dla konesera. Nic nie stuka, nic nie puka. Pierwszy właściciel ( w kraju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. Jedna z ważniejszych rzeczy, którą wyczytałem na forum, choć urban legend zdaje się mówć co innego . Np. w szkole muzycznej od początku zaleca się uczniom granie na jak najlepszych instrumentach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcę już zimy!!!! W Białce metr śniegu, na Kasprowym prawie dwa. Ococho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Segal Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 PS. Żadna z tych par nart nie pasuje mi ani do kurtki ani do lakieru paznokci u stóp Jest jeszcze opcja zestawić kolorystycznie z butami. Niektóre kobiety baaaaaaardzo na to patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 bierz czerwone - najszybsze albo zielone - fajnie kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moim zdaniem z tych wszystkich technicznie najlepsze my turn 68. Niektore z podanych to narty z pianka montazowa w srodku zamiast rdzenia drewnianego A faktycznie, nie przeanalizowałam nart pod tym względem... rozumiem, że narty piankowe są niefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adaś, jeśli trafią się używki bez przejść życiowych, to czemu nie... ktoś kupuje narty i okazuje się po sezonie lub dwóch, że to jednak nie te ( i obym to nie była ja ) i je sprzedaje... cena niższa, stan dobry - to cyk myślę, że po co przepłacać...Będzie więcej kasy dla stokowego naukowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ady wybrałam do wyboru z wybranych 1.- odpada, Elany 2.- Fischer Pro Mt Pulse, 155 3.- Volkl Flair 75, 153 Oraz 4.- Fischer Trinity, 155 5.- Fischer My Turn 68 lub 72 lub 73, 155 6.- Volkl Flair 73 tudzież 76, 153 Taka sytuacja... będę polować, z naciskiem na? Zaznaczając, iż to nie jest narta docelowa, pewnie będę miała tyle nart, co par butów...do biegania I to nie jest prima a'prilis Fajnego dnia! A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm. https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Oczywiście, że nie. Te narty nigdzie nie są wystawione na sprzedaż a wspomniałem o nich z okazji Twoich rozterek Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem narty eksperckiej. Przeanalizuj dokładnie katalogi firm dla juniorów i zobaczysz, że w tej grupie jest najmniej marketingu. Nie ma szerokiej oferty. Są albo podstawowe i słabe narty albo porządne konstrukcje. Marketingowych wypełniaczy właściwie nie ma. Od wielu lat piszę, że dla lekkiej kobiety nie ma lepszego wyboru jak juniorska SL. ( o ile to ma być SL) To najwyższej możliwej jakości konstrukcja za sensowne pieniądze. Damskie tektury często są droższe a jakościowy odpowiednik kosztuje przynajmniej 2 razy więcej. Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. p.s. Nina za tydzień będzie pełnoletnia Gdybym chciał Ci wcisnąć narty to mam także do sprzedania ELAN GSX Master 180cm / 21,2m Mało używane. Bezwypadkowe. Okazja. Igła. Dla konesera. Nic nie stuka, nic nie puka. Pierwszy właściciel ( w kraju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. Jedna z ważniejszych rzeczy, którą wyczytałem na forum, choć urban legend zdaje się mówć co innego . Np. w szkole muzycznej od początku zaleca się uczniom granie na jak najlepszych instrumentach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcę już zimy!!!! W Białce metr śniegu, na Kasprowym prawie dwa. Ococho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 bierz czerwone - najszybsze albo zielone - fajnie kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moim zdaniem z tych wszystkich technicznie najlepsze my turn 68. Niektore z podanych to narty z pianka montazowa w srodku zamiast rdzenia drewnianego A faktycznie, nie przeanalizowałam nart pod tym względem... rozumiem, że narty piankowe są niefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adaś, jeśli trafią się używki bez przejść życiowych, to czemu nie... ktoś kupuje narty i okazuje się po sezonie lub dwóch, że to jednak nie te ( i obym to nie była ja ) i je sprzedaje... cena niższa, stan dobry - to cyk myślę, że po co przepłacać...Będzie więcej kasy dla stokowego naukowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ady wybrałam do wyboru z wybranych 1.- odpada, Elany 2.- Fischer Pro Mt Pulse, 155 3.- Volkl Flair 75, 153 Oraz 4.- Fischer Trinity, 155 5.- Fischer My Turn 68 lub 72 lub 73, 155 6.- Volkl Flair 73 tudzież 76, 153 Taka sytuacja... będę polować, z naciskiem na? Zaznaczając, iż to nie jest narta docelowa, pewnie będę miała tyle nart, co par butów...do biegania I to nie jest prima a'prilis Fajnego dnia! A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm. https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Oczywiście, że nie. Te narty nigdzie nie są wystawione na sprzedaż a wspomniałem o nich z okazji Twoich rozterek Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem narty eksperckiej. Przeanalizuj dokładnie katalogi firm dla juniorów i zobaczysz, że w tej grupie jest najmniej marketingu. Nie ma szerokiej oferty. Są albo podstawowe i słabe narty albo porządne konstrukcje. Marketingowych wypełniaczy właściwie nie ma. Od wielu lat piszę, że dla lekkiej kobiety nie ma lepszego wyboru jak juniorska SL. ( o ile to ma być SL) To najwyższej możliwej jakości konstrukcja za sensowne pieniądze. Damskie tektury często są droższe a jakościowy odpowiednik kosztuje przynajmniej 2 razy więcej. Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. p.s. Nina za tydzień będzie pełnoletnia Gdybym chciał Ci wcisnąć narty to mam także do sprzedania ELAN GSX Master 180cm / 21,2m Mało używane. Bezwypadkowe. Okazja. Igła. Dla konesera. Nic nie stuka, nic nie puka. Pierwszy właściciel ( w kraju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. Jedna z ważniejszych rzeczy, którą wyczytałem na forum, choć urban legend zdaje się mówć co innego . Np. w szkole muzycznej od początku zaleca się uczniom granie na jak najlepszych instrumentach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcę już zimy!!!! W Białce metr śniegu, na Kasprowym prawie dwa. Ococho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jezeli chcesz miec narty po 12-13 letniej dziewczynce to je bierz!!! Jedno jest pewne, ze nabierzesz doswiadczenia w sprzedawaniu nart. Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Żywię nadzieję , że kolega nie tylko miał na celu wciśnięcie mi nart.. Oczywiście, że nie. Te narty nigdzie nie są wystawione na sprzedaż a wspomniałem o nich z okazji Twoich rozterek Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem narty eksperckiej. Przeanalizuj dokładnie katalogi firm dla juniorów i zobaczysz, że w tej grupie jest najmniej marketingu. Nie ma szerokiej oferty. Są albo podstawowe i słabe narty albo porządne konstrukcje. Marketingowych wypełniaczy właściwie nie ma. Od wielu lat piszę, że dla lekkiej kobiety nie ma lepszego wyboru jak juniorska SL. ( o ile to ma być SL) To najwyższej możliwej jakości konstrukcja za sensowne pieniądze. Damskie tektury często są droższe a jakościowy odpowiednik kosztuje przynajmniej 2 razy więcej. Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. p.s. Nina za tydzień będzie pełnoletnia Gdybym chciał Ci wcisnąć narty to mam także do sprzedania ELAN GSX Master 180cm / 21,2m Mało używane. Bezwypadkowe. Okazja. Igła. Dla konesera. Nic nie stuka, nic nie puka. Pierwszy właściciel ( w kraju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. Jedna z ważniejszych rzeczy, którą wyczytałem na forum, choć urban legend zdaje się mówć co innego . Np. w szkole muzycznej od początku zaleca się uczniom granie na jak najlepszych instrumentach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcę już zimy!!!! W Białce metr śniegu, na Kasprowym prawie dwa. Ococho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Za trudne narty to mit. Nic takiego nie istnieje. Jedna z ważniejszych rzeczy, którą wyczytałem na forum, choć urban legend zdaje się mówć co innego . Np. w szkole muzycznej od początku zaleca się uczniom granie na jak najlepszych instrumentach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcę już zimy!!!! W Białce metr śniegu, na Kasprowym prawie dwa. Ococho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
.Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Chcę już zimy!!!! W Białce metr śniegu, na Kasprowym prawie dwa. Ococho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe
nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! 50-100 dni na nartach i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty carvingowe
Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, Dobrze się przyglądnij jakie to narty (mogę podpowiedzieć. juniorska "komórka" SL Fischer) https://www.fischers...972289194&c=444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 http://www.skiforum....ie/#entry614551 Tak chcę jeździć! Tak bawić! Potrzebuje nart, które pomogą mi dotrzeć do takiego poziomu! Chcę już zimy!!!! Każda narta sl grupa race bez rockera + dobry instruktor, wyjazd szkoleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 A ja zdecydowanie proponuję ELAN. Najlepiej używane SLX 151cm.https://www.skionlin...plate,9082.html Przypadkiem mam do sprzedania po mojej córce. To znakomita juniorska "komórka" SL Drewniany rdzeń i dwie tytanalowe blachy. Współczesny świat niczego lepszego w kategorii nart nie wymyślił. Taka narta nie przeszkodzi w rozwoju i nie będzie go ograniczać. Narty w bardzo dobrym stanie a ślizg idealny. Krawędzi niezauważalnie mniej niż fabrycznie. Kilka ręcznych ostrzeń. Od nowości w naszym domu. Jeżdżą np. tak Dobra muza i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Dobra muza i jazda. bo ja wiem?... a gdzie gs-y i szuranie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Ładną jazdę na nartach prezentuje Córka Adama Widucha ; filmik ze stopki : https://www.youtube....h?v=NhUgCZ7a5TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 To nie humanitarne...! Neurony mi się zagrzały, czy szuranie sl z grupy race nie grozi czytaj jak wyżej punkt A,B,C? Zwłaszcza C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi