MarioJ Posted Wednesday at 10:13 PM Share Posted Wednesday at 10:13 PM Popieram Jurek, popieram. Najlepsi narciarze z Polski ostatnich czasów: Małysz, Stoch, Bargiel, Zuza Witych. P.S. Chronologicznie. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted Thursday at 06:17 AM Share Posted Thursday at 06:17 AM Cześć Oglądałem fragmenty tych zawodów. Wydaje się, że kluczowy jest tam wybór linii zjazdu i to musi być zajebista umiejętność aby z oglądu wybrać i zjechać dokładnie taką linią jak się zmierzało. No i niesamowite ogarnięcie techniczne, zmienność podłoża, śniegu ale tu mam wyraźnie, że dużo załatwia dynamika zjazdu. Ja bym dodał jednak Marynę jako taki rodzynek Mario. Nie ma tak spektakularnych wyników ale jest w czołówce a przez pryzmat historii i osiągnięć w nartach zjazdowych... No i nie wolno zapominać o deskarzach. Pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted Thursday at 07:35 AM Share Posted Thursday at 07:35 AM 9 godzin temu, MarioJ napisał: Popieram Jurek, popieram. Najlepsi narciarze z Polski ostatnich czasów: Małysz, Stoch, Bargiel, Zuza Witych. P.S. Chronologicznie. 🙂 Jeszcze Kowalczyk bym dopisała. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted Thursday at 09:16 AM Share Posted Thursday at 09:16 AM I Sikorę ale przecież jeszcze Marusarz, Fortuna, Bachleda, Łuszczek, Czech... itd. Pozdro 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts