MarioJ Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Popieram Jurek, popieram. Najlepsi narciarze z Polski ostatnich czasów: Małysz, Stoch, Bargiel, Zuza Witych. P.S. Chronologicznie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Oglądałem fragmenty tych zawodów. Wydaje się, że kluczowy jest tam wybór linii zjazdu i to musi być zajebista umiejętność aby z oglądu wybrać i zjechać dokładnie taką linią jak się zmierzało. No i niesamowite ogarnięcie techniczne, zmienność podłoża, śniegu ale tu mam wyraźnie, że dużo załatwia dynamika zjazdu. Ja bym dodał jednak Marynę jako taki rodzynek Mario. Nie ma tak spektakularnych wyników ale jest w czołówce a przez pryzmat historii i osiągnięć w nartach zjazdowych... No i nie wolno zapominać o deskarzach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, MarioJ napisał: Popieram Jurek, popieram. Najlepsi narciarze z Polski ostatnich czasów: Małysz, Stoch, Bargiel, Zuza Witych. P.S. Chronologicznie. 🙂 Jeszcze Kowalczyk bym dopisała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu I Sikorę ale przecież jeszcze Marusarz, Fortuna, Bachleda, Łuszczek, Czech... itd. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi