Jump to content

[*] pamięci tych co odeszli

Lukaszo86
 Share

Recommended Posts

Wczoraj po ciężkiej chorobie odszedł od nas w wieku 53 lat Darek, Mały, Napoleon, Lalu... Człowiek, który zawsze był uśmiechnięty, świetny kolega i organizator. Nie dane mu było nacieszyć się narciarstwem, które tak bardzo kochał. Spoczywaj w pokoju Dareczku... 

napoleon 400 wybieram się busem z Katowic we wczesnych godzinach w czwartek  by pożegnać nasze "żywe sreberko" Dareczka w  jego ostatniej drodze. P.S. Sam nie wiem  gdzie  ten  mój  post umieścić,  niech zadecydują admini bo  ja  nie mam ani koncepcji ani doświadczenia

Potwierdzony mam termin, czyli czwartek 6 listopada w kościele św Agnieszki w Lublinie ul Kalinowszczyzna 62. Z Warszawy jedzi kilka osób, a na pewno ja ze Słonkiem, Ola "Matka", Ordak Grześ. Jak ktoś chętny to prosimy o kontakt żeby ogarnąć transport. Wieniec od narciarzy kupuję ja i potem to porozliczam z chętnymi do partycypowania a kilka osób już jest chętnych.

• 5 months later...

Kasieńka.JPG

Kolejny raz przyszło nam żegnać bliską osobę z naszego narciarskiego grona. W piątek odeszła od nas Kasieńka "Tymoka". Pogrzeb, na który przybędzie część z nas, odbędzie się jutro 28 kwietnia o godz. 10:00 na cmentarzu przy ul. Lipowej w Lublinie. Cóż więcej można w takiej sytuacji napisać... Do zobaczenia Kasieńko...

• 2 years later...

Kolejna strata, kolejny smutek... Trudno to pisać, niestety odszedł od nas wspaniały kolega, zawsze uśmiechnięty PatrykJ z Lublina. Pogrzeb Patryczka odbędzie się w piątek o godz. 14:00 w Lublinie przy ul. Unickiej. Ferdek23 organizuje zbiórkę na wieniec od narciarzy i wsparcie dla Rodziny, każdy z nas może się dorzucić. patryk.jpg