ami336 Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Może Sport-klinika w Żorach? 40 km od Katowic za to poziom usług z gwarancją ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuman300 Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Może Sport-klinika w Żorach? 40 km od Katowic za to poziom usług z gwarancją ;-) Potwierdzam, a z lekarzy polecam dr Macieja Marka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Śląsk nie Kraków-ale polecam dr igora Zwinczewskiego-dokładnie od stopy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szabir Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Euromedic Katowice - kierownik ortopedii dr n. med. Jan Franiel - ortopeda traumatolog - specjalista od kończyn górnych Szpital Ruda Śląska - ordynator ortopedii dr n. med. Adam Śliwiński - specjalista od kolan i kończyn dolnych do obydwu dostaniesz się na konsultację 'prywatnie".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... snowblade'man Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... lski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... izou Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... JedrzejGra Posted January 15 Share Posted January 15 Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... majaluki10 Posted August 12 Share Posted August 12 Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Zdrowie dobry ortopeda na śląsku? × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
lski Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Śląsk nie Kraków-ale polecam dr igora Zwinczewskiego-dokładnie od stopy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabir Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Euromedic Katowice - kierownik ortopedii dr n. med. Jan Franiel - ortopeda traumatolog - specjalista od kończyn górnych Szpital Ruda Śląska - ordynator ortopedii dr n. med. Adam Śliwiński - specjalista od kolan i kończyn dolnych do obydwu dostaniesz się na konsultację 'prywatnie".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... snowblade'man Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... lski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... izou Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... JedrzejGra Posted January 15 Share Posted January 15 Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... majaluki10 Posted August 12 Share Posted August 12 Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Zdrowie dobry ortopeda na śląsku?
siano Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Od pewnego czasu mam problemy ze stopą i poszukuje dobrego ortopedę. Czy możecie kogoś polecić ? Najlepiej z Katowic bądź okolic... Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Janica Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... snowblade'man Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... lski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... izou Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... JedrzejGra Posted January 15 Share Posted January 15 Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... majaluki10 Posted August 12 Share Posted August 12 Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Zdrowie dobry ortopeda na śląsku?
Janica Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Bierun Stary, klinika ortopedyczna Galen, jest kilkunastu lekarzy, maja wlasna sale operacyjna, mi naprawiaja miednice (pekniety obrabek). Informacje i cennik mozna latwo wygooglowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ami336 Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Dziękuję wszystkim za propozycje, umówiłam się z ortopedą ze sport-kliniki w Żorach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 j Również bardzo polecam klinike w Żorach można również bez problemu na pierwszą wizytę udać się prywatnie w Katowicach na Reymonta 6 przyjmuje Juliusz Dec najlepiej udać się do niego z wszystkimi zdjęciami wynikami itp. Moja córka po tygodniu już miała zabieg u niego w klinice w Żorach i wszystko jest OK a inni lekarze mówili że ma jeść tabletki przeciwbólowe bo rośnie i dlatego ją kolano boli. Dużo można o nim poczytać w necie naprawdę polecam. A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... siano Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... snowblade'man Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... lski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... izou Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... JedrzejGra Posted January 15 Share Posted January 15 Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... majaluki10 Posted August 12 Share Posted August 12 Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
siano Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 A jaki byl powod operacji corki - jezeli nie chcesz, nie odpowiadaj albo na priv Nie ma problemu Córka miała chondromalacje rzepki ( na brzegach rzepki robiły się wyrośla kostne które powodowały tarcie i bół )w szpitalu w Siemianowicach po kilku wizytach zrobieniu prześwietlenia i rezonansu lekarz stwierdził że córka jak na swój wiek szybko rośnie i dlatego kolano ją boli. Po pierwszej wizycie u Juliusza Deca dowiedzieliśmy się że rezonans został żle opisany ( w szpitalu płytki nikt nie oglądał skupili się tylko na opisie). Córka bardzo szybko trafiła do kliniki w Żorach i z NFZ-tu miała zrobiony zabieg ( była wtedy jeszcze niepełnoletnia i nie musiała jako dziecko czekać w długiej kolejce na termin. A o tym że córka nie symuluje jak to również sugerował lekarz w szpitalu w Siemianowicach ( wiadomo WF w szkole) przekonałem się jak mając bilet na Metallice prosiła o to abym go sprzedał bo ona nie jest w stanie tylu godzin wytrzymać na stojąco. Pozdrawiam Siano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... snowblade'man Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... ami336 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... lski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 years later... izou Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... JedrzejGra Posted January 15 Share Posted January 15 Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... majaluki10 Posted August 12 Share Posted August 12 Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
snowblade'man Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Witam. Również polecam klinikę w Żorach. W 2008r. miałem problem z kolanem. Trafnie postawiona diagnoza,etc.... Niestety nie pamiętam kto mnie przyjmował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ami336 Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ponawiam temat, ponieważ byłam już na wizycie i wiem że mam problem z tym jak stawiam stopy przez co ciężar ciała nie rozkłada się równomiernie na stopach i przez to eksploatuje pewne ścięgna bardziej i zalecono mi abym miała indywidualne wkładki, polecono mi firmę w Tychach niestety Pan, który się tym zajmuje wyjeżdża zagranicę na dłuższy czas... Czy nie znacie jeszcze jakiejś firmy z okolic Katowic? Szukam od wczoraj w sieci ale nic nie mogę znaleźć... Mam też inny pytanie robiłam zdjęcie RTG stopy czy jest ktoś kto się zna na tym i mógł by sprawdzić czy wszystko w porządku? Mogę je wrzucić tutaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Jeżeli to stopa, to zdecydowanie Igor Zwinczewski w Krakowie, sam korzystałem, przejrzyj opinie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izou Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Jeśli chcecie sie dostać na fundusz, polecam uzbroić sie w cierpliwośc.No i szykować sie na to,ze będziecie na wizytę czekali po kilka miesięcy ( no chyba,ze rodzinny da Wam skierowanie na cito, aczkolwiek wiem,ze takie skierowanie nie jest wystawiane często). W Katowicach prywatnie polecam klinikę Maguccy.Trafiłem tam swego czasu z urazem, bałem się,ze nie będe w stanie wrócić do uprawiania sportu. Na szczęście się udało ( dzięki zabiegom oraz rehabilitacji,poza tym sam wiele ćwiczyłem). https://klinikamagnuccy.pl/ortopedia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedrzejGra Posted January 15 Share Posted January 15 Jeżeli możesz to skorzystaj z dr n. med. Albert Stachura https://ortho-expert.pl/lekarze/ . Nie jest to Śląsk, ale dla zdrowia warto wybrać sie do Szczecina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majaluki10 Posted August 12 Share Posted August 12 Jako koszykarz korzystam od lat z pomocy: https://ortopedajstepniakowski.pl/. Mogę śmiało polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts