brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć, Mam uszkodzenie na ślizgu, moim zdaniem muszę zrobić wklejkę, a może inaczej to można naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, kordiankw napisał: Tylko wklejka się sprawdzi. W którymś temacie o serwisie nart pisałem jak to ogarnąłem. OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 2 hours ago, brachol said: OK, dzięki. Muszę poszukać jakiś starych nart może uda się przeszczep. Zamów Carpani 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi