rulez Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Wiek: Piątka z przodu Wzrost: 185 Waga: 72-75 kg Narty; Head WorldCup Rebels e-sl 2022/2023 165cm Córka nagrała, to wrzucam i proszę o ocenę, wskazówki itp. output.mp4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, rulez napisał: o ocenę, wskazówki itp. mnie się podoba - tak dostojnie 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Hm... Bawi Cie jazda na nartach? Czy ktoś Ci kazał... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Hm... Bawi Cie jazda na nartach? Czy ktoś Ci kazał... Pozdro nie psuj koledze radości z nartowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Hm... Bawi Cie jazda na nartach? Czy ktoś Ci kazał... Pozdro Jakby mnie nie bawiło to by mnie tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Coś w tym, co napisał Mitek, jest, bo frajdy z jechania tu nie widać, może się bardzo starałeś dla filmu. Co do prowadzenia nart, ogólnie nóg, to jak dla mnie spoko, stabilnie, równolegle, i przy takim stoku i wolnej jeździe wielokroć więcej się nie krzesa, natomiast całokształt bardzo statyczny, co nie przystoi takiej narcie, bardzo sztywny tułów, brak pracy rękami, włączenie dynamiki dałoby sporo frajdy i zabawy z promieniem, odbiciem. A o ew. wskazówkach niech się lepsi wypowiedzą. Natomiast bez jazdy z kimś, kto na bieżąco będzie dawał zadaniówkę, albo w bardzo zmiennych warunkach terenowych trudno więcej o jeździe powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 54 minuty temu, rulez napisał: Jakby mnie nie bawiło to by mnie tam nie było. No widzisz, a jazda wygląda tak jakby Cię to nie bawiło - stąd pytanie. Jazda na nartach to sport dynamiczny i aktywny a Ty wyglądasz jakby Cię ktoś poztawił na narty i puściła z górki. Pozytywy: - widać odciążenia i dociążenia - masz świadomość tych elementów a to juz coś - skrety prowadzone są po równomiernym łuku - bardzo dobrze - na poczatku widać, że próbujesz lekko podkręcić aby zamknąć skręt - super, później już to się gdzieś zgubiło Negatywy - statyczna martwa sylwetka, zwłaszcza ręce jakby Ci ktoś stalowe druty w rękawy wsadził, stą usztywnienie, zwróc uwage na nadgarstki lekko zwrócone do wewnątrz - to bardzo diagnostyczne dla sztywnych rąk - wisisz na wewnętrznej niestety, podpierasz się nią caly czas bo walczysz o kąt a nie o poprawną sylwetkę - tak sądzę. Tu chyba jest najwięcej do zrobienia. - nie pisz na jakiej narcie jedziesz bo to nie ma znaczenia, ważna jest jazda a nie narta. Na dowód, że narta nic nie znaczy masz poniżej, no żywa i aktywna. Wiesz fajnie byłoby jaky to była taka żywa jazda gdzieś na stoku wymuszającym jakąś Twoją aktywność. To mi orzypomina taki pokazowy przejazd jak Ci demonstratorzy bez życia - wiesz o co chodzi. POzdro serdeczne Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ja też mam wrażenie, że jeżdzę jakbym miał kołek w d... za przeproszeniem. jak napisał @Chertanto też chyba, aby dobrze wypaść na filmiku a nei na tym rzecz polega i człowiek się usztywnia. Dziękuję za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi