nowak713 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przyjaciele zaprosili naszą rodzinę na narty! Bardzo chcę tam pojechać, a moja rodzina również popiera ten pomysł. Ale rok temu przeszłam operację usunięcia przepukliny dysku w dolnej części pleców. Teraz zastanawiam się, czy nie zrobię sobie krzywdy, jeśli spróbuję zjechać na nartach. A może powinnam odpuścić? Czuję się dobrze, ale chciałabym poznać Twoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, nowak713 napisał: Przyjaciele zaprosili naszą rodzinę na narty! Bardzo chcę tam pojechać, a moja rodzina również popiera ten pomysł. Ale rok temu przeszłam operację usunięcia przepukliny dysku w dolnej części pleców. Teraz zastanawiam się, czy nie zrobię sobie krzywdy, jeśli spróbuję zjechać na nartach. A może powinnam odpuścić? Czuję się dobrze, ale chciałabym poznać Twoją opinię. Wiesz... myślę że powinieneś zapytać o to lekarza a nie narciarza... powiem tylko że moja żona jeździła w tym roku (fakt mocno zachowawczo)z takową przepukliną i ze złamanym dyskiem - takie wybory muszą być świadome i skonsultowane z "wszystkimi świętymi" a nie na forum ... choć wiem że tutaj są "szpece" od wszystkiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lexi napisał: Wiesz... myślę że powinieneś zapytać o to lekarza a nie narciarza... powiem tylko że moja żona jeździła w tym roku (fakt mocno zachowawczo)z takową przepukliną i ze złamanym dyskiem - takie wybory muszą być świadome i skonsultowane z "wszystkimi świętymi" a nie na forum ... choć wiem że tutaj są "szpece" od wszystkiego.. Marek dyskutujesz z botem, który za chwilę podlinkuje cudownego specjalistę co to uzdrawia salcesonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kordiankw napisał: Marek dyskutujesz z botem, który za chwilę podlinkuje cudownego specjalistę co to uzdrawia salcesonem. Masz racje zapewne Witku.. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Piszę laska, a na zdjęciu chłop, chyba że to już jak w ogłoszeniach o pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu 18 minut temu, cappo napisał: Piszę laska, a na zdjęciu chłop, chyba że to już jak w ogłoszeniach o pracę. Tak czy owak allways Nowak ... nota bene w finale AO - Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi