Estka Posted January 21 Author Share Posted January 21 3 godziny temu, Jan napisał: to sie nazywo GOROL 2 godziny temu, Mikoski napisał: Pomiyszało Ci się w gowie zrozumiołeś tyn wpis na opak Estka mo chopa ze ślonska i bez toż chyto dobrze nasza godka. Jan dobrze godo. Jo żech se wzięła gorola i poszła żech za nim ze Ślonska. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted January 21 Share Posted January 21 17 minut temu, Estka napisał: Jan dobrze godo a to Ci pszaja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted January 21 Share Posted January 21 4 godziny temu, bubol.T napisał: Jo marza o Lipinach Ja i Hugo w Siemcach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted January 21 Share Posted January 21 7 minut temu, rulez napisał: Ja i Hugo w Siemcach Tych kwiatów jest wiecej. Pekin, Wietnam, Kaufhaus itd. Moja siostra miała kiedyś chłopaka z Lipin i gość był super, w ogóle mieszkali tam bardzo życzliwi ludzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted January 22 Share Posted January 22 20 godzin temu, Estka napisał: Jan dobrze godo. Jo żech se wzięła gorola i poszła żech za nim ze Ślonska. A kaj żeś sie wykludziła za tym chopym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts