Estka Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Jan napisał: to sie nazywo GOROL 2 godziny temu, Mikoski napisał: Pomiyszało Ci się w gowie zrozumiołeś tyn wpis na opak Estka mo chopa ze ślonska i bez toż chyto dobrze nasza godka. Jan dobrze godo. Jo żech se wzięła gorola i poszła żech za nim ze Ślonska. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Estka napisał: Jan dobrze godo a to Ci pszaja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, bubol.T napisał: Jo marza o Lipinach Ja i Hugo w Siemcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, rulez napisał: Ja i Hugo w Siemcach Tych kwiatów jest wiecej. Pekin, Wietnam, Kaufhaus itd. Moja siostra miała kiedyś chłopaka z Lipin i gość był super, w ogóle mieszkali tam bardzo życzliwi ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi