damian96 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Cześć, kupiłem w tym roku nowe narty Salomon QST Echo i po 3 dniach jazdy złapałem sharka i wyrwałem krawędź. W kilku serwisach powiedzieli że narta nie jest do odratowania. Czy ktoś z Was wie czy jest cień szansy na naprawę tych nart i gdzie można to zrobić? Jeżeli nie da się naprawić to czy macie jakieś inne pomysły co zrobić z nowymi nartami bo straszna szkoda je wyrzucać? Edytowane 1 godzinę temu przez damian96 Dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Jprd.. masakra. Myślę, że mieli rację niestety... Edytowane 2 godziny temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Po kamieniach jeździłeś, że tak ślizgi porysowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian96 Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Przecież napisałem że złapałem sharka. Kamień był pod śniegiem o który akurat zahaczyłem. I tylko jeden, druga narta wygląda jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, damian96 napisał: Przecież napisałem że złapałem sharka. Kamień był pod śniegiem o który akurat zahaczyłem. I tylko jeden, druga narta wygląda jak nowa. Nie wiem co to shark, jedna nowa,druga śmietnik,chyba cudotwórców tutaj nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DYNAMICskiPolska Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Narta złom , szukał bym pojedynczej gdzieś na stronach tematycznych. Z tego co widzę to narta po za trasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian96 Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak, to jest narta skitourowa. Czy znacie może jakieś miejsca/strony/marketplacey gdzie można wyrwać pojedynczą nartę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, damian96 napisał: Cześć, kupiłem w tym roku nowe narty Salomon QST Echo i po 3 dniach jazdy złapałem sharka i wyrwałem krawędź. W kilku serwisach powiedzieli że narta nie jest do odratowania. Czy ktoś z Was wie czy jest cień szansy na naprawę tych nart i gdzie można to zrobić? Jeżeli nie da się naprawić to czy macie jakieś inne pomysły co zrobić z nowymi nartami bo straszna szkoda je wyrzucać? t To ta sama narta na obu fotkach? Znam ten ból, też tak zalatwiłem sobie nowe narty..... ale jednak troche mniej. Tu jednak poddałbym się. Nie sądzę by ktos podjąłby się naprawy. Chodzi nie tyle o samą naprawę czyli wyprostowanie lub raczej wymiane krawedzi i wymianę slizgu na sporym odcinku, bo to być może udać się zrobić, co o rekojmię na wykonaną, lecz bardzo ryzykowną usługę... Edytowane 48 minut temu przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian96 Napisano 49 minut temu Autor Udostępnij Napisano 49 minut temu 13 minut temu, mig napisał: To ta sama narta na obu fotkach? Znam ten ból, też tak zalatwiłem sobie nowe narty..... ale jednak troche mniej. Tu jednak poddałbym się. Nie sądzę by ktos podjąłby się naprawy. Chodzi nie tyle o samą naprawę czyli wyprostowanie lub raczej wymiane krawedzi i wymianę slizgu na sporym odcinku, bo to da sie zrobić, co o rekojmię na wykonaną, lecz bardzo ryzykowną usługę Tak, to ta sama narta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, damian96 napisał: Tak, to ta sama narta. To raczej zapomnij o naprawie i poszukaj czegoś podobnego. Niestety narty są z natury w kompletach 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu Godzinę temu, damian96 napisał: Cześć, kupiłem w tym roku nowe narty Salomon QST Echo i po 3 dniach jazdy złapałem sharka i wyrwałem krawędź. W kilku serwisach powiedzieli że narta nie jest do odratowania. Czy ktoś z Was wie czy jest cień szansy na naprawę tych nart i gdzie można to zrobić? Jeżeli nie da się naprawić to czy macie jakieś inne pomysły co zrobić z nowymi nartami bo straszna szkoda je wyrzucać? napisz do mnie na priv, podam namiar na jednego magika od spraw beznadziejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi