jark Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 O.tisk nic z tych rzeczy o których piszesz ..... z Wami zawsze. Mam w domu dwie najwspanialsze i najukochańsze kobietki na świcie ........ Kiedy sie okazało, że moje komplikacje zawodowe (środa, czwartek i poniedziałek musiałem być w pracy) totalnie pogrzebały moje plany na zakończenie sezonu narciarskiego w Waszym towarzystwie i widząc jak bardzo jestem wściekły z tego powodu po prostu wzięły sprawy w swoje ręce i to One zabrały mnie na KW. Mnie pozostawiły tylko ustalenie czy są warunki do jazdy, reszta należała do nich. To był pierwszy nasz rodzinny/narciarski pobyt na Kasprowym i mimo, że jeździliśmy tylko w piątek(w sobotę od rana śnieżyca i wiatr) to było po prostu cudownie. Wybacz,...... mam nadzieję że rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 :(I szkoda tylko, że za normalnymi warunkami śniegowo-bytowymi trzeba uganiać się po połowie Europy. Dobrze przynajmniej, że już na granicach nie trzepią ... ;-) Nic dodac,nic ujac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Wybacz,...... mam nadzieję że rozumiesz. Oczywiście, że wybaczam ;-) Na TAKIE dictum to - rzeczywiście - brak jakichkolwiek kontrargumentów ... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 O.tisk nic z tych rzeczy o których piszesz ..... z Wami zawsze. Dokładnie Jarku Z Wami zawsze... dodałbym jeszcze... wszędzie i o każdej porze... Mijający sezon pokazał, że chcemy oddawać się naszej pasji w towarzystwie Wariatów, które poznało się w ubiegłym sezonie, więc nic nie stoi na przeszkodzie, a wręcz rzekłbym, jest wskazane, aby ten stan rzeczy utrzymał się do końca świata i o jeden dzień dłużej... Czego Wam i sobie życzę... Pozdrawiam Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jadę na Wielkanoc, wyjazd w piątek. Szukam 2 osób do dopełnienia domku. Oferuje transport z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jadę ! Czy ktoś jeszcze wybiera sie tam w tym terminie??? Niestety nie mogę zaoferować wolnych miejsc. Użytkownik Maciej S edytował ten post 18 styczeń 2011 - 09:31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ja jadę tylko znajdź mi miejsce :)serioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A w tym roku tj. 2013 nie ma już chętnych na wyjazd do Hochkar? jak nie ma ....http://www.skiforum....cale.-(Hochkar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi