jark Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 O.tisk nic z tych rzeczy o których piszesz ..... z Wami zawsze. Mam w domu dwie najwspanialsze i najukochańsze kobietki na świcie ........ Kiedy sie okazało, że moje komplikacje zawodowe (środa, czwartek i poniedziałek musiałem być w pracy) totalnie pogrzebały moje plany na zakończenie sezonu narciarskiego w Waszym towarzystwie i widząc jak bardzo jestem wściekły z tego powodu po prostu wzięły sprawy w swoje ręce i to One zabrały mnie na KW. Mnie pozostawiły tylko ustalenie czy są warunki do jazdy, reszta należała do nich. To był pierwszy nasz rodzinny/narciarski pobyt na Kasprowym i mimo, że jeździliśmy tylko w piątek(w sobotę od rana śnieżyca i wiatr) to było po prostu cudownie. Wybacz,...... mam nadzieję że rozumiesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samba-77 Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 :(I szkoda tylko, że za normalnymi warunkami śniegowo-bytowymi trzeba uganiać się po połowie Europy. Dobrze przynajmniej, że już na granicach nie trzepią ... ;-) Nic dodac,nic ujac;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Wybacz,...... mam nadzieję że rozumiesz. Oczywiście, że wybaczam ;-) Na TAKIE dictum to - rzeczywiście - brak jakichkolwiek kontrargumentów ... Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanZibi Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 O.tisk nic z tych rzeczy o których piszesz ..... z Wami zawsze. Dokładnie Jarku Z Wami zawsze... dodałbym jeszcze... wszędzie i o każdej porze... Mijający sezon pokazał, że chcemy oddawać się naszej pasji w towarzystwie Wariatów, które poznało się w ubiegłym sezonie, więc nic nie stoi na przeszkodzie, a wręcz rzekłbym, jest wskazane, aby ten stan rzeczy utrzymał się do końca świata i o jeden dzień dłużej... Czego Wam i sobie życzę... Pozdrawiam Zibi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej S Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Jadę na Wielkanoc, wyjazd w piątek. Szukam 2 osób do dopełnienia domku. Oferuje transport z Poznania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej S Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Jadę ! Czy ktoś jeszcze wybiera sie tam w tym terminie??? Niestety nie mogę zaoferować wolnych miejsc. Użytkownik Maciej S edytował ten post 18 styczeń 2011 - 09:31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
latamito Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ja jadę tylko znajdź mi miejsce :)serioooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jark Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 A w tym roku tj. 2013 nie ma już chętnych na wyjazd do Hochkar? jak nie ma ....http://www.skiforum....cale.-(Hochkar) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts