EchoSphere Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Hej! Od dawna mam ochotę spróbować czerwonego kawioru, ale szczerze mówiąc, nie wiem, gdzie go w ogóle kupić w dobrej jakości. W marketach coś tam niby jest, ale wygląda mało zachęcająco. Kiedyś jadłem w restauracji i był przepyszny – delikatny, lekko słony, z tym charakterystycznym „pstryknięciem” pod zębami . Chciałbym znaleźć coś podobnego, tylko żeby dało się zamówić online i mieć pewność, że to nie jakaś podróbka. Może ktoś z was wie, gdzie znajdę prawdziwy czerwony kawior w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PixelNomad Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ooo, temat idealny dla smakoszy Ja od kilku miesięcy zamawiam właśnie Czerwony kawior w Polsce z jednego sklepu online i naprawdę warto! Kawior z łososia jest świeży, pięknie pachnie morzem i ma idealną teksturę – żadnej papki czy przesolenia. Pakują go w eleganckie słoiczki, więc świetnie wygląda też na stole. Dodatkowo przychodzi dobrze schłodzony, więc nie trzeba się martwić o transport. Idealny do blinów, tostów albo po prostu z łyżeczki z kieliszkiem bąbelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EchoSphere Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Brzmi świetnie! Dzięki za podpowiedź, właśnie takiego czegoś szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Oto przyszłość forum. Boty gadają same ze sobą 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 24 minuty temu, jurek_h napisał: Oto przyszłość forum. Boty gadają same ze sobą 🙂 To taki chichot losu Jurek, w czasach gdy ludzie coraz częściej nie potrafią już rozmawiać nawet na forach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi