EchoSphere Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Hej! Od dawna mam ochotę spróbować czerwonego kawioru, ale szczerze mówiąc, nie wiem, gdzie go w ogóle kupić w dobrej jakości. W marketach coś tam niby jest, ale wygląda mało zachęcająco. Kiedyś jadłem w restauracji i był przepyszny – delikatny, lekko słony, z tym charakterystycznym „pstryknięciem” pod zębami . Chciałbym znaleźć coś podobnego, tylko żeby dało się zamówić online i mieć pewność, że to nie jakaś podróbka. Może ktoś z was wie, gdzie znajdę prawdziwy czerwony kawior w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PixelNomad Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Ooo, temat idealny dla smakoszy Ja od kilku miesięcy zamawiam właśnie Czerwony kawior w Polsce z jednego sklepu online i naprawdę warto! Kawior z łososia jest świeży, pięknie pachnie morzem i ma idealną teksturę – żadnej papki czy przesolenia. Pakują go w eleganckie słoiczki, więc świetnie wygląda też na stole. Dodatkowo przychodzi dobrze schłodzony, więc nie trzeba się martwić o transport. Idealny do blinów, tostów albo po prostu z łyżeczki z kieliszkiem bąbelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EchoSphere Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Brzmi świetnie! Dzięki za podpowiedź, właśnie takiego czegoś szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Oto przyszłość forum. Boty gadają same ze sobą 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, jurek_h napisał: Oto przyszłość forum. Boty gadają same ze sobą 🙂 To taki chichot losu Jurek, w czasach gdy ludzie coraz częściej nie potrafią już rozmawiać nawet na forach... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Gabrik napisał: To taki chichot losu Jurek, w czasach gdy ludzie coraz częściej nie potrafią już rozmawiać nawet na forach... Przynajmniej boty nie obrzucają się błotem ani wyzwiskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi