grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Mitek napisał: Kurwa!!! "Dziewczyna" - JEDNA. Po cholerę o czymś piszesz jak nawet tytułu nie znasz! Akurat z pierwszego składu to większość żyje. zamknij ryj, zjebany pedale. na języku polskim nie uważałeś, więc masz teraz problem. widocznie byłeś językowyam wrzodem na dupie, z łaskawości nauczycieli języka polskiego przepychanym w podstawówce z klasy do klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, grimson napisał: zamknij ryj, zjebany pedale. na języku polskim nie uważałeś, więc masz teraz problem. widocznie byłeś językowyam wrzodem na dupie, z łaskawości nauczycieli języka polskiego przepychanym w podstawówce z klasy do klasy. He he Nie unoś się, synku. Zwróciłem uwagę grzecznie bez obelg a tu takie wiąchy... Cóż tematu wykształcenia akurat ty nie powinieneś poruszać bo co post to wtopa. Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Mitek napisał: He he Nie unoś się, synku. Zwróciłem uwagę grzecznie bez obelg a tu takie wiąchy... Cóż tematu wykształcenia akurat ty nie powinieneś poruszać bo co post to wtopa. Miłego wieczoru. Odstaw alko mitek, albo kontynuuj, z telefonem przekazanym żonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, grimson napisał: Odstaw alko mitek, albo kontynuuj, z telefonem przekazanym żonie. Siedzę sobie właśnie z Rybelkiem i śmiejemy się z tego co piszesz. A co do alkoholu, który mi niezmiennie imputujesz... nie mierz innych swoją miarą. Alkoholu, poza piwem, praktycznie nie pijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, mig napisał: Niektórzy powinni mieć zakaz znęcania się nad klasyką..... A zwłaszcza nauczyć się grać na gitarze, bo żenada... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Mitek napisał: Siedzę sobie właśnie z Rybelkiem i śmiejemy się z tego co piszesz. A co do alkoholu, który mi niezmiennie imputujesz... nie mierz innych swoją miarą. Alkoholu, poza piwem, praktycznie nie pijam. Pozdrów Rybelka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Podniecacie się kowerami i koncertami kapel które lata świetności mają za sobą. Trzeba było być na koncercie Turbo w Jarocinie w 88' pamiętam grali ostatni, po Soyce i skończyli prawie o świcie.Wygrały wtedy Zielone Żabki z którymi przyjechałem. W tamtych czasach byłem bardzo koncertowy,a najbardziej żałuję że wahałem się i nie pojechałem na Pink Floyd do Pragi bo to był jeden z najlepszych koncertów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Edwin napisał: Podniecacie się kowerami i koncertami kapel które lata świetności mają za sobą. Trzeba było być na koncercie Turbo w Jarocinie w 88' pamiętam grali ostatni, po Soyce i skończyli prawie o świcie.Wygrały wtedy Zielone Żabki z którymi przyjechałem. W tamtych czasach byłem bardzo koncertowy,a najbardziej żałuję że wahałem się i nie pojechałem na Pink Floyd do Pragi bo to był jeden z najlepszych koncertów. u mnie Acid Drinkers i Pizza Driver są wspomnieniem pierwszych jazd na nartach w Rzeczce, w 02.1994r. wtedy jeszcze wszystko szło na kasetach magnetofonowych. poza tym, na polskiej scenie metalu młodych zespołów nie za bardzo widać, zostały dinozaury, dla nas -> wapniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi