grimson Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 19 minut temu, star napisał: Trzy tygodnie później ładnie wygląda. Posypało ostatnio na górze białym. Jak byłem przejazdem koło Karpacza w czwartek w ubiegłym tygodniu, to z dystansu widziałem zjazd z Kopy. Mieli wtedy poważne przetarcia na trasie, ostatnie opady nie poprawiły znacznie sytuacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 (edited) 14 minut temu, grimson napisał: Posypało ostatnio na górze białym. Jak byłem przejazdem koło Karpacza w czwartek w ubiegłym tygodniu, to z dystansu widziałem zjazd z Kopy. Mieli wtedy poważne przetarcia na trasie, ostatnie opady nie poprawiły znacznie sytuacji. Wygląda spoko. Jedno miejsce kłopotliwe ale pewno przejezdne https://karpaczskiarena.pl/web-camera/ może w niedzielę i poniedziałek się wybiorę. Edited February 23, 2024 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 Godzinę temu, star napisał: Wygląda spoko. Jedno miejsce kłopotliwe ale pewno przejezdne https://karpaczskiarena.pl/web-camera/ może w niedzielę i poniedziałek się wybiorę. Skitury czy zjazdówki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 1 godzinę temu, star napisał: w niedzielę i poniedziałek się wybiorę. proszę o szczegółową dokumentację fotograficzną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 (edited) 16 minut temu, Jan napisał: proszę o szczegółową dokumentację fotograficzną Jak sie nie rozmyślę. Ja sobie co najwyżej wjadę kolejką. Może jakąś fotkę z krzesełka strzelę. PS książkę piszesz? Edited February 23, 2024 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 38 minut temu, grimson napisał: Skitury czy zjazdówki? Skitury. Pomysł jest aby uciec za granicę. Co z tego wyjdzie się okaże. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 57 minut temu, star napisał: Skitury. Pomysł jest aby uciec za granicę. Co z tego wyjdzie się okaże. W niedzielę możesz dołączyć do zawodów GS w Karpaczu: W najbliższą sobotę i niedzielę nasz kompleks będzie gospodarzem zawodów narciarskich organizowanych przez Sudecka Liga Narciarska. Na stoku EURO zostaną wyznaczone trasy slalomów - specjalnego i giganta. Podczas zawodów stok będzie dostępny wyłącznie dla uczestników zmagań sportowych 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 23, 2024 Share Posted February 23, 2024 1 godzinę temu, grimson napisał: W niedzielę możesz dołączyć do zawodów GS w Karpaczu: W najbliższą sobotę i niedzielę nasz kompleks będzie gospodarzem zawodów narciarskich organizowanych przez Sudecka Liga Narciarska. Na stoku EURO zostaną wyznaczone trasy slalomów - specjalnego i giganta. Podczas zawodów stok będzie dostępny wyłącznie dla uczestników zmagań sportowych Ja jak zdążę przed 16 na ostatnią kolejkę to będzie dobrze, ruszam z Łodzi przed 12 a do Wrocka po sprzęt muszę zawinąć. A chłopaki pewno z rana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts