tryhp3 Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) On 4/6/2025 at 9:06 PM, tryhp3 said: On 4/6/2025 at 9:21 PM, Mitek said: Cześć Sposób zabezpieczenia tyłów to tylko element kosmetyczny ale coś tam mówiący o wykonaniu narty. Natomiast nierówna krawędź na długości - jeżeli dobrze rozumiem opis - to błąd ostrzenia. Pozdro On 12/19/2025 at 7:45 AM, Gabrik said: Stockli od 1 grudnia daje 4 letnią gwarancję na swoje narty 💣💥💪 Gadałem ostatnio z gościem który sprzedaje m. in. używki tej marki i serwisuje narty. O ile zgodziliśmy się, że ich cena katalogowa jest bardzo wysoka to jednak ta plastikowa część może robić robotę. Pokazał mi Atomiki gdzie ten plastiki był złamany i praktycznie wyrwany. Mówił, że nigdy nie widział podobnych przypadków w nartach gdzie tył jest metalowy (na ten moment tylko mniejsze droższe marki). Także jakiś to plus jest. Zwłaszcza jak ktoś kupuje starsze narty - plastiki z czasem tracą właściwości. Co do grubszych krawędzi z przodu i z tyłu to też zauważył (podobnie jak ktoś w wątku), że maszyna mogła nie dojechać. Edytowane 19 godzin temu przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu No przecież tam się nie ostrzy bo po co 🙂 co do kwesti wykończeń piętek - nie wyciągałbym pochopnych wniosków, które lepsze, które gorsze - dużo zmiennych wchodzi w grę - elastyczność, waga, jaki to ma wpływ na wyginanie się, oddawanie energii itd 😉 co do sztekla - miałem kilka sztuk - i jak to @yossopisal, jadą poprawnie, trzymają, a kogut jednak nie pieje 😉 Ale Gs mają udany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi