tryhp3 Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) On 4/6/2025 at 9:06 PM, tryhp3 said: On 4/6/2025 at 9:21 PM, Mitek said: Cześć Sposób zabezpieczenia tyłów to tylko element kosmetyczny ale coś tam mówiący o wykonaniu narty. Natomiast nierówna krawędź na długości - jeżeli dobrze rozumiem opis - to błąd ostrzenia. Pozdro On 12/19/2025 at 7:45 AM, Gabrik said: Stockli od 1 grudnia daje 4 letnią gwarancję na swoje narty 💣💥💪 Gadałem ostatnio z gościem który sprzedaje m. in. używki tej marki i serwisuje narty. O ile zgodziliśmy się, że ich cena katalogowa jest bardzo wysoka to jednak ta plastikowa część może robić robotę. Pokazał mi Atomiki gdzie ten plastiki był złamany i praktycznie wyrwany. Mówił, że nigdy nie widział podobnych przypadków w nartach gdzie tył jest metalowy (na ten moment tylko mniejsze droższe marki). Także jakiś to plus jest. Zwłaszcza jak ktoś kupuje starsze narty - plastiki z czasem tracą właściwości. Co do grubszych krawędzi z przodu i z tyłu to też zauważył (podobnie jak ktoś w wątku), że maszyna mogła nie dojechać. Edytowane 2 godziny temu przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No przecież tam się nie ostrzy bo po co 🙂 co do kwesti wykończeń piętek - nie wyciągałbym pochopnych wniosków, które lepsze, które gorsze - dużo zmiennych wchodzi w grę - elastyczność, waga, jaki to ma wpływ na wyginanie się, oddawanie energii itd 😉 co do sztekla - miałem kilka sztuk - i jak to @yossopisal, jadą poprawnie, trzymają, a kogut jednak nie pieje 😉 Ale Gs mają udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi