piotrniz Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października (edytowane) Być może jak dotąd brakowało dedykowanego kanału komunikacji do rozmów o cenzurze Internetu. Właśnie jednak założyłem forum na ten temat: http://www.cenzura.fora.pl. Rozmawiamy tam o bieżącym stanie cenzury Internetu, w tym serwerów prywatnych oraz serwisów społecznościowych. Jeśli kogoś interesuje pociągnięcie tego tematu, to to już raczej tam, a nie tutaj, chyba że w ogóle nawet tamto forum nie działa, to ewentualnie są też jeszcze tutaj prywatne wiadomości (albo w ostateczności w wątku) - ja na pewno zawsze odpisuję na istotny czy potencjalnie istotny kontakt. Ciekawe, czy tam faktycznie nie działa CAPTCHA, bo Google się szmaci w tym temacie (jest podejrzenie, że może nie działać), czy też z innego powodu ruchu tam brakuje (podobnie jak w moich komunikatorach itp.). Narzucanie sobie, że ma nie być Google Captcha na danym forum, to może być zbyt wysoka poprzeczka, trudno takie znaleźć, ponieważ na forach włóczą się różne spamboty i w efekcie bez takiego zabezpieczenia jest problem z dziesiątkami nonsensownych obcojęzycznych postów ze spamem. No, ale - rzecz jasna - jeśli trzeba, bo naprawdę jest ten problem, no to trzeba i spróbuję jakieś inne skombinować, chociaż to już bardzo rozreklamowałem, m. in. niedawno dałem w nazwie i adresie grup wsparcia na Facebooku. Edytowane 13 Października przez piotrniz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi