piotrniz Napisano 6 Października 2025 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2025 (edytowane) Być może jak dotąd brakowało dedykowanego kanału komunikacji do rozmów o cenzurze Internetu. Właśnie jednak założyłem forum na ten temat: http://www.cenzura.fora.pl. Rozmawiamy tam o bieżącym stanie cenzury Internetu, w tym serwerów prywatnych oraz serwisów społecznościowych. Jeśli kogoś interesuje pociągnięcie tego tematu, to to już raczej tam, a nie tutaj, chyba że w ogóle nawet tamto forum nie działa, to ewentualnie są też jeszcze tutaj prywatne wiadomości (albo w ostateczności w wątku) - ja na pewno zawsze odpisuję na istotny czy potencjalnie istotny kontakt. Ciekawe, czy tam faktycznie nie działa CAPTCHA, bo Google się szmaci w tym temacie (jest podejrzenie, że może nie działać), czy też z innego powodu ruchu tam brakuje (podobnie jak w moich komunikatorach itp.). Narzucanie sobie, że ma nie być Google Captcha na danym forum, to może być zbyt wysoka poprzeczka, trudno takie znaleźć, ponieważ na forach włóczą się różne spamboty i w efekcie bez takiego zabezpieczenia jest problem z dziesiątkami nonsensownych obcojęzycznych postów ze spamem. No, ale - rzecz jasna - jeśli trzeba, bo naprawdę jest ten problem, no to trzeba i spróbuję jakieś inne skombinować, chociaż to już bardzo rozreklamowałem, m. in. niedawno dałem w nazwie i adresie grup wsparcia na Facebooku. Edytowane 13 Października 2025 przez piotrniz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrniz Napisano 4 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia Chciałbym się przypomnieć. I taki jeden dodatkowy detal odnotować: Można mnie wspomóc finansowo, bym lepiej sobie poradził w warunkach ataków państwowych (na przykład poprzez wybudowanie domu). Zbiórki są wymienione na https://www.facebook.com/groups/1.5proc.dla.nizynskiego. Jest mianowicie jedna na zrzutka.pl/z/nizynski i druga na fsmm.pl/piotr-konrad-nizynski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 😂😭 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia 11 godzin temu, kordiankw napisał: 😂😭 Cześć Widzisz Witoldzie, Ty pracujesz, ja pracuje a można być takim bezczelnym jak ten śmieć powyżej. Szkoda, że Ci nie wpadło do głowy wyrwać się z tego szczyrkowskiego kotła i wpaść do Zwardonia... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia 50 minut temu, Mitek napisał: Cześć Widzisz Witoldzie, Ty pracujesz, ja pracuje a można być takim bezczelnym jak ten śmieć powyżej. Szkoda, że Ci nie wpadło do głowy wyrwać się z tego szczyrkowskiego kotła i wpaść do Zwardonia... Pozdro Gdybym był sam albo z kolegą, to bym wpadł, ale w Szczyrku byłem rodzinnie, więc nie wypadało ich zostawić. Tym bardziej, że synowa szlifowała naukę pod moim okiem, i jak na drugi sezon na nartach, jestem zachwycony jej postępami. Córka też po chyba 20 latach przesiadła się z deski na narty, jeździła na nartach jako dziecko i okazało się, że nie zapomniała jak się jeździ na dwóch deskach, ale trzeba było udzielić jej kilku wskazówek, by jazda była ładniejsza. Rodzina nie jest na Skiforum i nie podziela mojej tu aktywności 😄. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) W dniu 4.01.2026 o 21:50, piotrniz napisał: Chciałbym się przypomnieć. I taki jeden dodatkowy detal odnotować: Można mnie wspomóc finansowo, bym lepiej sobie poradził w warunkach ataków państwowych (na przykład poprzez wybudowanie domu). Zbiórki są wymienione na https://www.facebook.com/groups/1.5proc.dla.nizynskiego. Jest mianowicie jedna na zrzutka.pl/z/nizynski i druga na fsmm.pl/piotr-konrad-nizynski. Chętnie bym wpłacił, ale już wysyłam na dokarmianie 4 słonii i żółwia. Bez nich ziemia się zawali. Edytowane 5 Stycznia przez Spiochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrniz Napisano 58 minut temu Autor Udostępnij Napisano 58 minut temu Przeniosłem to forum o cenzurze na https://cenzura.forumpolish.com. Można tam zgłaszać, że nie działa mój blog bandycituska.com lub portal firmowy xp.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi