Rezystors Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Witam, nie wiem jak to się stało, co myślicie na ten temat? Interesuj mnie jakie są możliwości naprawienia, trochę mnie to denerwuje. Drugie pytanie czy będą tego jakieś konsekwencje? Czy wpływa to na jazdę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Jak patrzę na te narty, to aż mam ochotę zakląć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Rezystors napisał: Witam, nie wiem jak to się stało, co myślicie na ten temat? Interesuj mnie jakie są możliwości naprawienia, trochę mnie to denerwuje. Drugie pytanie czy będą tego jakieś konsekwencje? Czy wpływa to na jazdę? Pozdrawiam Stało się przez stukanie tyłami nart w podłoże w pozycji pionowej żeby otrząsnąć z nich śnieg nic inaczej. Na jazdę drastycznie wpływać nie będzie ale czuć to podczas wykańczania skrętu. Ps I słychać zupełnie inny odgłos przy skręcie , tak to odbierałem jak na takich jechałem. Edytowane 12 Lutego przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Lutego Udostępnij Napisano 12 Lutego Jeśli to nie kultowe deski, to bym druga też obciął, flexem ładnie wyrównać, tyłem nie jeździć. Bardziej sportowe będą 😉 pozdro 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezystors Napisano 12 Lutego Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego Dzięki serdeczne za rady, trochę je wyrównam a tyłem nie jeżdżę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi