karnasw Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 (edited) Cześć, nie mogę znaleźć nigdzie informacji o długości od początku kijka (strona uchwytu) do talerzyka dla kijka 130cm. Czy ktoś może ma taki i podzieli się informacją? Na stronie w ich tabelce dla mojego wzrostu jest 130cm, ale wolę się upewnić. Edited November 15, 2023 by karnasw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 17 minut temu, karnasw napisał: Cześć, nie mogę znaleźć nigdzie informacji o długości od początku kijka (strona uchwytu) do talerzyka dla kijka 130cm. Czy ktoś może ma taki i podzieli się informacją? Na stronie w ich tabelce dla mojego wzrostu jest 130cm, ale wolę się upewnić. A jaki masz wzrost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karnasw Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 185cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Odwoc kijek. Złap pod talerzykiem. Postaw rączkę na ziemi. Powinien być kat prosty w łokciu. Wtedy jest ok. 130 cm dla 185 cm wzrostu powinno być ok. Cm w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 4 minuty temu, karnasw napisał: 185cm A to wysoki jesteś - ja przy wzroście 175cm mam kije 120cm/125cm (proste/gięte) - fabryczne oznaczenie. Dla Ciebie pewnie 130/135cm będą dobre. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karnasw Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 2 minuty temu, Mitek napisał: Odwoc kijek. Złap pod talerzykiem. Postaw rączkę na ziemi. Powinien być kat prosty w łokciu. Wtedy jest ok. 130 cm dla 185 cm wzrostu powinno być ok. Cm w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Pozdro Wiem, tylko właśnie nie mam takiego kijka w okolicy. Ewentualnie poszukam jak będę w innym mieście. Chciałem sobie to sprawdzić na kiju od miotły mając tą długość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 5 minut temu, Mitek napisał: Złap pod talerzykiem. No właśnie - nie nad jak to większość robi 😉 pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts