Mitek Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) Cześć Lingwistyczne?? Ja piszę o odczuciach bo to ciekawe. Jeden, do tego , bardzo techniczny sport a ile wersji jego postrzegania i odczuwania a - i tu możesz mieć rację z tym "lingwistycznym" - nazywania. Tak tu masz rację, ale to raczej indywidualne semantyczne niuanse, ciekawe, zwłaszcza z tym "miłym" daje mi do myślenia. Pozdrowienia serdeczne Edited September 13, 2022 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Cześć Ale te z drutem też są ok - Revo to modernizacja Servo i DD (widać na starych GS - też bardzo dobra narta). Życzę udanego nartowania na nowym sprzęcie. pozdrawiam ps. Ja dałem 1800 za nówki - ale 2 lata temu po sezonie, a i Covid pewnie miał na to wpływ bo sklepy otwarte były a stoki zamknięte - więc klient indywidualny był rzadkością, no i zmiana na Revo była od następnego sezonu. Poszło wszystko do góry - nie ma co, ale patrząc na ofertę Race Programów z tego i poprzednich lat - to nie ma takich podwyżek, może góra 10-15%. Czyżby pośrednicy chcieli sobie odbić straty? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryhp3 Posted March 15 Share Posted March 15 On 9/13/2022 at 12:59 PM, Marcos73 said: Ale te z drutem też są ok - Revo to modernizacja Servo i DD (widać na starych GS - też bardzo dobra narta). Raczej nie modernizacja a całkiem odrębna technologia. Drut i blaszki to chyba nie to samo. On 9/13/2022 at 12:59 PM, Marcos73 said: no i zmiana na Revo była od następnego sezonu. Były dwie wersje sprzedawane równolegle do sezonu 2022/2023. W sumie to chyba tylko Atomic do nart FIS i topowych sklepowych "coś" doczepia. Pytanie czy tylko po to, żeby się czymś wyróżnić, czy te Serva i Reva coś realnie dają? Bo według banerów reklamowych to niemal kosmiczne technologie. Albo czy ktoś widział między nimi istotne różnice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 15 Share Posted March 15 Cześć Jak wszystkie tego typu pomysły - to bzdura. a w FIS są doczepiane, żeby leszcze kupowali przy normalnych jako fenomen. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts